Belišće |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja se nadam da ćeš opet doći i da će biti više vremena za druženje i šetnju.
![]() Prije je bio mnogo ljepši a sada je, kao i drugdje, sve nekako zamrlo, ljude otpuštaju, dosta trgovina zatvaraju. Bilo je više cvijeća i zelenila.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga moja, ja bila u Belišću i ništa nisam vidjela osim tvog cvijeća i tebe naravno, da i tm-da ne zaboravim.
Baš super da si stavila malo slikica, eto tako upoznajemo cjelu lijepu našu kroz slike i komentare naših članova.
Ipak nekako vjerujem da ćeš me jednom "prošetati" ulicam tvog zgodnog gradića.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() most preko Drave za Baranju
P.S. zanemarite datume na slikama (kada stavim nove baterije zaboravim da namjestim datum)
|
|
|
|
![]() |
|
Mari hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
900-ti post: moj grad Belišće
![]() ![]() ![]() "Upravna zgrada" firme "Belišće, nova, obnovljena; u ratu izgorila
vodotoranj
"porta"
dječji vrtić "Maslačak"
zelena zgrada
fontana u centru
spomenik "Kanu"- pok. Matija Ljubek proslavio Belišće
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |