hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jutros zabijelilo i kod mene lipa ispod balkona i moj vrt pod snijegom
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
a ovo su slike od sinoć kada je snijeg počeo padati
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i na kraju jedna panoramska slika moga grada pod snijegom. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koji prekrasni kadrovi!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() uživaj draga!
hvala ti na ovom!
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Fany,u kojoj ti bajci živiš ?Gdje je ova ljepota??? I onda neka netko kaže da nismo romantićne! |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna idila , volim ovo ali gledat iz tople sobe kako je Hugo, moj Nero jucer je prvi puta vidio snjeg legao na travu digao glavu prema nebu i gleda sta je sad to, presladak je bio...
|
|
![]() |
|
vilmać hvala na posjeti,snijeg je jedino lijep ovako na slikama i kad tek padne već sutredan kada ga ovi iz čistoče uprljaju (mislim kada bace so) nevolim ga ni pogledati
![]() mirjam i tebi hvala na posjeti a ova bajka je park koji je udaljen jedno 50 metara od mog stana,a to je jedno malo mjesto u bosni. ![]() nona hvala na predivnim rijećima pohvale, ašto se tiče huge on obožava snijeg odjutros je već tri puta izlazio vani obuće jaknicu ko neki pravi i valja se po snijegu i trći do besvjesti a onda kada dođe zaspi i ko beba digne sve četiri noge,moraću ga slikati jednom. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fany, baš si krasno slikala zimsku idilu u tvojem kraju!! Pusa Hugu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala anaida na posjeti i pusi za mog ljepotana pus ai tebi od nas
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme predivnih li slika,ali one sinoćne su kao iz bajke!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Zima je jako grozna ali stvarno ima svoji predivni čari -obožavam slike gledati ali iz kompijutera ili tv..a vani bože me sačuvaj .ovako mi najljepše
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasna zimska idila,pravi zimski ugođaj ,krasno si ovo snimila
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne slike, za naslovnicu nekog časopisa, bravo i za slikanje, nikad nije kasno, kkolekcija kaktusa i seduma je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasni kadrovi, mora da si ovih dana jako romantično raspoložena
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Fany , ovdje na sjeveru DE pada kisa kao luda i to na led ! Tvoje umjetnicke fotografije docaravaju jednu lijepu , da , jednu prekrasnu zimu o kojoj mi tu mozemo samo sanjati !
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam u snježnježnim slikama,hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani kod tebe i snježni ogrtač izgleda nekako posebno lijepo i romantično.
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
slike za uživanje
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti volila bi da i vi uživate u ovakvoj ljepoti što reće neka naša formašica lijepo je samo na slikama , ali neka neka majka priroda pokaže svoje i sve neka ide po redu kako treba.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |