Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 10:39
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo me nakon nekoliko dana umora. U hotelima gostiju sve manje, a mi imamo posla sve više Wink.

Nasmijala sam se Otok na tvoj post LOL, baš je glava u balunu...

Natalija moji ostiči su ocvali, samo onaj bijeli ima još pokoji cvijet, onda opet procvjetaju na jesen, mislim da si dobro učinila što si ih posadila u zemlju.

Misty interesantan je i pitar i okvir, ja volim tako neobične pitare.

Mira Wink
Niho najvažnije je da si dobro smile71, za spisak ćemo lako LOL

Anči ma ništa im ne radim i one koje su u zemlji su velike i rascvjetane, a ova jedna u pitaru nikako da krene.

Mini danas samo malo slikala lantane baš su se raširile i rascvjetale.

Mari neznam točno koje je boje, ali mislim ova narančasto crvena.

Misty samo da se primi i preživi prvu zimu.

Flavia agapanthusi su u pupoljcima.

Gio, Sara, Lora, Mari, Mali kaktus, Bergenia, Stefi, Triša, Medvjed, Springy, Magnolia, Kamilica, Anči hvala vam svima smile79, baš mi je falio forum ovih dana, ali jednostavno nije bilo vremena.

Danas sam poslije neke kišice slikala malo pa evo par friških slika

Mini evo malo lantana

Moja mala ruselia

Jedan nepoznati cvjetić, nema lišća, samo stabljika i cvjetići

Mala kamenjarka koju mi je poslala Horti se oporavila i procvala

... i Hortina astilba

... idu i liatrisi

ova hauchera cvate već dva mjeseca

Pasiflora je puna cvjetova

plete se oko juke

... stvarno su ljepotice

ruža poslije kiše

Bugenvilia je puna brakteja, ne vide se listovi

Cikas ima mlade listove

a na ovoj su još mali

Nihin oleandar je ozdravio i ponovno cvate

... bila sam kod susjede, slikati njene apartmane i morala sam slikati padinu, koliko je samo izraslo u zadnjih par godina, ovo je sve bilo kamenje i korov

smile211razmisljam sto uopce reci, a sto dosad nije receno o tvom vrtu ,ostavila si me bez rijeci i daha , mogu samo reci hvala ti sto si mi ugrijala dusu u ovo hladno dopodne i puno te pozdravljam iz Slavonije!smile169

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 09:40
Nadam se da bura nije napravila veliku stetu.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 09:22
Došla sam malo napuniti baterije jer sam očekivala kod tebe puno boje i miline. ali rascvetana forzicija me je zapanjila! Mi moramo narezati grane i unijeti u kuću da se rascvatu za Cvjetnicu a kod tebe je sva u scatu sad!!!
Ili nisam dobro vidjela, možda nije forzicija?
Pozdrav ti Lantana iz bijelog Karlovca smile78
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 08:48
dobro je da si ovu ružu ubrala prije bureClap
i u nas se u sekundi okrenulo vrijeme, samo nešto kasnije, oko 19h u nas je zapuhala bura, i to odma jako!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 06:24
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Gledam i ja ove slike i čitam vaše komentare i mislim se što bi rekle da ste sada tu. Do 17 sati je bilo lijepo vrijeme, a onda se srušila u 5 min orkanska bura, letljeli su stol, stolice, pitari, sušilo, ja se nisam usudila ni provititi vani jer bi i mene odnjelo. Ujuto ćemo kupiti kod susjeda LOL
Sve vas lijepo pozdravljam uz jednu lijepu crvenu ružu jučer ubranu

Najprije je prelijepa, a gledati ovako nešto iz ove bjeline je neopisiv osjećaj!
Olujnih bura se dobro sjećam a nadam se da ću ih brzo zboraviti jer ovdje ne zalaze Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 23:41
smile75evo i tebi jedana ružica
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 23:15
Bura "čisti"svom žestinom,nadam se da neće puno naraviti štete na cviću!Slike su ti predivne,a naročito mi se sviđa ona sa borovimaThumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 23:02
E, tako ti je bilo i kod mene, jedino mene ne bi baš tako lako odnijelo LOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 22:46
Gledam i ja ove slike i čitam vaše komentare i mislim se što bi rekle da ste sada tu. Do 17 sati je bilo lijepo vrijeme, a onda se srušila u 5 min orkanska bura, letljeli su stol, stolice, pitari, sušilo, ja se nisam usudila ni provititi vani jer bi i mene odnjelo. Ujuto ćemo kupiti kod susjeda LOL
Sve vas lijepo pozdravljam uz jednu lijepu crvenu ružu jučer ubranu

život je more
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 22:00
Lantana, ove slike ostavljaju bez daha te ne mogu naći prave riječi za divljenje!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 21:22
Zlatni rat, ima dakle i iznenađenja
Prekrasne su ti slike mora,plaže kao biser, čuvajte tosmile55
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 21:04
Kod tebe je uvijek prelijepo smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 20:45
svaka čast šumama,livadama,njivama aliii miris i šum mora sve nadmašuje
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 18:30
Nevjerojatno je kolika je razlika od vas do nas. Kada se gleda u kilometrima, onda to nije ni tako puno, ali kada gledam da kod tebe cvjeta, a kod nas snijeg do koljena - e onda je to velika razlika.

Pa iako jako volim snijeg, kada vidim ovaj tvoj rascvjetani vrt - srce mi zaigra!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 17:56
predivne slike si nam poklonila, krajolik i cvijeće je predivno, melem za oči!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 14:50
I ja uz tebe prošetala, sunca i mora se nauživala.. A onda se prenuh i oko sebe ugledam - pahuljice bijele lepršaju, lepršaju...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 12:37
krasne slike kao i uvijek! Tongue
baš sam uživala,i opet ću reći: kod tebe kao da nije prosinac!
smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 11:47
Živiš na predivnom mjestu i to očito cijeniš jakoThumbs%20Up.
Vidi se po tvom vrtu ali i slikama kojim nas obdaruješ! Mislim da nema člana Cif-a koji ne uživa gledajući ih.Big%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 11:31
Sad zabušavaš na poslu? Grci otišli doma?
Briši poruke, pun ti je sandučić
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 09:50
joj blago tebi sa tvojom klimom, ovdje je užas
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.