Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ovo su božićni kaktusi!Dva veća tegla na stolu i jedan manji na stalku!
Kad sam bila "doma", razmožavala sam ih na sve strane i još su uvijek veliki! ![]() Isto, s drugog kuta! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pročitala sam da naša Freeland ima rađaonu i inkubatore, a ovo je moj dječji vrtić kod mojih!
Kad dođem "doma",prvo kaj pogledam su Barni i cveteki! Na jednoj ljubici su donji listovi bili svi "umorni", povješeni, porezala sam ih i utaknula kod fikusa. Samo se jedan nije oporavil, dok ovi svi ostali već imaju male listiće! Na žalost, neznam boju cvjeta, nije cvala već duuuuuuuuuugo! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ptičice na ručku!
Slikano prek stakla i zaštitne mreže, no bude još prilike za ljepšu slikicu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je slika od, mislim 9.12.
Pahuljice su bile velike ko naljepši cvjetovi ivančica! Opet su kratko plesale svoj čarobni ples! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slikice s mobitela i dalje nemogu stavljati, nekaj zeza!
No, imam i zamjenu! Ovo je moja Aralia! Bila je prava krasotica, velika, sa velikim sjajnim listovima i dugo je lijepo napredovala, dok odjednom( svi uvjeti ostali isti)listovi popadali. Sad ima par malih listića. ali kak protjera novag, stavi oboli i opadne! Tu sam pročitala da brzo napreduju, a ova moja zločka nekaj štrajka! Ak bi ko znal lijek, nek mi javi!!!! ![]() ![]() A ovo nije peršin ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Vam drage moje !
Enrikova nono, ove godine sam krumpirka prvi put posadila u zemlju van. Razrasel se i troduplo!Pasalo mu tako, ali ipak zimuje u podrumu, natrag u tegli! Lantana, nešto sitno snijega se još drži, nadam se da će te pričekati da se spustiš s unukom niz padinu Starog grada! ![]() Bako, ponekad ne bi stigla k vama na forum, pa iskoristim kak mogu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro ti to nas izvješćuješ samo s jednom rukom.Malo sam išla unatrag pa vidjela da mi je izbjeglo da u jednoj ruci, odnosno na jednoj ruci spava bebač!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa zimska idila kod tebe, adventski vjenčići super, lijepo je što ih poklanjaš svojima. Nadam se da će biti još snijega u VŽ dok ja dođem, samo da ne bude previše zima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
javljam se ja ,sve pohvale za cvijece kao i salvetnu tehniku samo naprijed...
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lovro i kod tebe vlada zimska idila, vjenčići su ti baš cakani.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasna mi je ova slika, kuće i ulica ko iz neke slikovnice |
|
![]() |
|
Drage(i) moje(i);
Mali kaktus Vule 1234 Drenova Mira 021 Antonija Baka Anaida Vilmač Nataly Mira K Enrikova nona, i svi drugi koji šetate a ne ostavljate tragove u snijegu, veliki pozdrav! N ije me zameo snijeg,(čak štoviše rastopio se) već šetam vašim vrtovima i kućama i divim se ljepotama: kod nekih ko da su na drugom kontinentu, sve u cvatu, kod drugih snijeg, kod trećih nešto između. Uglavno uživala sam i pasla oči! Hvala vam što to dijelite sa mnom i još puno puno članova! Eto, danas je ujutro u pola sedam vani bilo skoro 12 stupnjeva, a oko 11 sati 0. Snježne pahulje plesale su svoj čaroban ples na neku nečujnu, al sigurno prelijepu muziku. Izgledale su ko balerina, nježne, a opet jake i odvažne. Uspjele su natrag zabijeliti livade, krovove, vrtove, ali čarolija je bila kratka. Slikice uskoro, nekaj me zeza komp. tj. kabel. Ne raspoznaje mi,kao uređaj! Budem ja i tome uskoro na kraj! I da, ispričavam se što mi ponekad pobjegna koja riječ iz mog govornog područja!Nije namjerno, a i tak mislim da se svi dobro razmemo! MM mi je skrenul pažnju na to, a ja nisam ni skužila da tipkam po svom! I tak! Pusa svima! |
|
|
|
![]() |
|
prelijepo sve a vidim imas i ljubimce kao i ja poz!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lovro, koliko snijega ima kod tebe! jedva čekam da ugledam slike tvog proljetnog cvijeće i biti ću kao nova! Divan je božićni kaktus!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sviđa mi se boja Božićnog kaktusa..
![]() Vidim da ni vama ne fali snijega... |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow snijega kao u priči... al vidim ja da ti je to dalo još više motivacije da dom učiniš toplijim i ugodnijim, vijenac je krasan!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tvoj kaktusek je baš poseban, čini mi se blijedožute boje? Ulica ti je baš slatka, zgpdne kućice jedna blizu druge, "omeđene" snijegom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |