hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
na ove dvije bebice sam posebno ponosna adenijum i plumerija iz sjemena posijani nekada u aprilu ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us i na kraju da vidite i kako ja slušam dok moja vlasnica uživa u vašim vrtovima. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Fany koja krasna kolekcija bodljića
![]() Hugo je zavrijedio keksić
|
|
![]() |
|
i dobio je svoju nagradu , hvala na posjeti mon
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ups, napiknula sam se na kaktusić......
pozdrav Hugu i njegovoj gazdarici
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti i pozdravima tija ,nadam se da se da taj ubod neće uticati na dalje posjete meni i mojim ljubimcima.
![]() |
|
![]() |
|
e danas mi je baš dosadno tmuran dan a ja nesmijem niša teško raditi malo komp, pregledanje pristiglih slika vaših vrtova, jedna mala šetnja kroz grad i opet kući. iz dosade sam uzela malo i igrala se sa bojama i evo što je ispalo ja opet po cvijeću.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš zbilja lijepu kolekciju "bodljikavaca!
![]() ![]() ![]() Hugo je meden na svakoj slici!
I na kraju veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tako ti je to bako kad dođemo u ove godine pa se prisjetimo mladosti i onoga što smo nekada voljeli, sada kad imamo više vremena svašta nam padne na pamet pa tako i meni palo na pamet da se prihvatim boja i kista.
hvala na posjeti i pohvalama ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
o pa ti slikarica bravo cestitam Hugu bi najradije poljubila presladak je , kaktusi su ti krasni ali ja od kad sam se na jedan veliki ubola(mislim stvarno kaktus da se ne protumaci drugacije( ne islim ih nabavljati
![]() |
|
![]() |
|
ma znam nona našto si se ubola čuj ti nje kako ona razmišlja,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
prekrasno draga moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
e danas je poseban dan niho navratila kod mene pa gdje si ti pa te toliko vremena nema ,za tebe posebna
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad imamo i novu slikaricu
![]() |
|
![]() |
|
ma ko nova samo prešla u drugu polovicu šeste decenije, važno je kako se osjećamo i da imamo volje,hvala kaktusćiću na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kakva šesta decenija, nemoj nas varati, tek ti je 35
![]() bravo za slike kaktusa ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Fany54, vjerujem da si jako vesela kada su ti se iz sjemena razvile ove krasne biljčice! Pratiti ćemo ih i veseliti se zajedno sa tobom.
|
|
![]() |
|
mira u pravu si veliko je zadovoljstvo kada pratiš biljku kada niče i kako raste,obzirom da one cvjetaju tek poslije treće četvrte godine načekačemo se ali sve ima svoju vrijednost pa i to čekanje,u tom slučaju radost je još veća.hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
mari nije zeza ali et ja tako izgledam koda mi je 35, haha ha ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |