hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 124> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fany koja krasna kolekcija bodljića
![]() Hugo je zavrijedio keksić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us i na kraju da vidite i kako ja slušam dok moja vlasnica uživa u vašim vrtovima. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
na ove dvije bebice sam posebno ponosna adenijum i plumerija iz sjemena posijani nekada u aprilu ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us za sada toliko o kaktusima nastavićemo drugi put dok slikam ostale a sada evo malo mojih alojica |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nisam znalac za kaktuse, ali čitam da bi zimi trebali biti na hladnom. Vidim da su tvoji iznad radijatora. Kako to? Da li ti inače cvjetaju?
I vidim da ih imaš puno... |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti i dobrim željama, nije u pitanju prehlada niti kakav virus ,imam neke nalaze da uradim pa ćemo poslije vidjeti šta dalje za sada neradim pa sam ćešće sa vama, svratite opet
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Fani,svratila sam k tebi na trenutak, da vidim tvoje biljčice, a ti me provela svojim kvartom!!!!!! Živiš u jako lijepom gradiću, zaista sam uživala u sličicama koje si nam poklonila!!!!
Brzi oporavak, uz vruću juhicu!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Fani bodljikavci su ti savršeni. Vjerujem da je to kod tebe prehlada i želim ti da se što prije oporaviš,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ove sumorne dane provodim kući nešto sa, bolešljiva i neznam šta ću sa sobom.malo pregledam vaše vrtove nešto pribilježim ako nedo bog zatreba nek se ima .danas sam uslikala nekoliko svojih bodljikavaca i još ponekih biljčica pa da to podjelim sa vama.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
hvala nona na posjeti mom vrtu pa navrati opet
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala na dobrodoslici vrt je super pozdrav!
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti drage moje pusa za sve
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Meni je Hugo preslatki
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hugo uživa u ovom krasnom parku
|
|
![]() |
|
zašto se nisi javila da ti posudim hugu za šetnju
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |