Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 76> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasne slikice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
tikvić, koliko ti je star taj orezani, kuglasti šimšir? Znam da sporo raste pa mi se neda sa njim imati posla. Ruže su ti predivne za ovo doba godine. Prekrasne boje imaš!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Tomica ne treba ti panoramska slika da bi me našla. Ja nisam tako daleko od tebe, Nadam se da će mo se uskoro sresti i popiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vilmač podsjećaš me na pčelicu Maju, uvjek u pokretu i svugdje stigneš. Što ti je mladost!
![]() |
|
![]() |
|
Draga Free ne moraš zapisivat, jer ja svoja obećanja nikad ne zaboravljam.
Bit će cvijeća na proljeće samo da se bude zdravlja! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Fani izgleda da je ona ruža poslana u pravi čas, još jednom ti želim da se što prije oporaviš.
![]() |
|
![]() |
|
Draga Antonija hvala na posjeti i lijepim riječima koje svatko od nas ponekad želi čuti.
![]() |
|
![]() |
|
Draga Fee tvoja posjeta me uvjek posebno obraduje. Nadam se da si sada dobro i da ćeš za blagdane u Hrvatsku.
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Tikvić, daj malo panoramskih da mogu lijepo naći tvoju kuću i uzeti što mi se sviđa. Šalim se, šalim se
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
evo me, tu sam! cijelo sam jutro u gužvi pa sam malo zbrisala u tvoj vrt!!! a ovdje me čekalo puuuuuuno finih stvari! zaista sam uživala! hvala ti!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala na ponudi
![]() ![]() ![]() Veliki ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala draga tikvić na ovako predivnom poklonu ruže u ovo doba, baš se veselim
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
iako je dugo bila kiša ipak je ponešto ostalo rascvijetano
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Tikvic , kaktusici u kamenu ? Predivan aranzman ! Fenomenalna ideja !
![]() |
|
![]() |
|
Draga Free kad sam ti slala paket ni ja nisam imala ruseliju, dobila sam je nekoliko dana kasnije. Ako je do proljeća ne nabaviš podsjeti me da ti je pošaljem.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ni ja nemam ruseliju ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
zimzelena perunika i njene crvene sjemenke , ![]() Uploaded with ImageShack.us aspidistra ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us šimšir, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Vilmač, Fani ovaj pupoljak ruže je samo za vas,
![]() Uploaded with ImageShack.us Poslije petnaestak dana neprekidne kiše malo je toga ostalo u mom vrtu, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
u pravu je vilmać draga tikvić daj koju slićicu ili čekaš da nam ih podjeliš za novu godinu.svaki dan svratim do tebe da vidim imali nešto novo a ti se izgleda ulijenila.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() pa gdje si ti moja draga Hercegovko!?
hajde,hajde iskopaj malo slikica iz svoje bogate arhive pa nam malo skrati ove tmurne dane!
![]() p o z z zz z
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |