Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252253254255256 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda pomogne
![]() ![]() Nadam se da si danas doma |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne slike neba i eksplozije boja na njemu, njevica je prelijepa, (u nas ga zovu snijeg) i ja ga iman ali mi još nema namjeru cvjetati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Njevica ljepotica.. A i ona divna zlatna eksplozija.. Buđenje sunca.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasna bijela gruda*
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod nas u zadnje vrime kao u veljači,izmjenja se toga u jednom danu,a njevica je predivna
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nakon ove slike njevice sretna sam da je imam - i to tvoju
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe je uvijek prelijepo. Bilo u vrtu bilo općenito u prirodi.
![]() ![]() ![]() Čitam neki dan da je špica na Ratu promjenila smjer!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da ti i kad su nemoguću uvjeti napraviš lijepe slike! Prizori iz kancelarije su fan, fan, fantastični.............za to ne treba puno, ali čovjek mora imati "oko" za takve stvari i zato je tema posebna!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne tmurne i vatrene slike. Zamio je prelijep, a bijela gruda je očaravajuća
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ovo je prelijepo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne slike
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ova me slikica asocira na rano proljeće, nikako ne na prosinac!
predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo nadam se da je gotovo, azbuku smo apslovirali, nadamo se godišnjem.
Toni hvala! Mari i zovu je još i snijeg, neka se malo bijeli ![]() Otok znaš kako si me nasmijala, ovo sam isprintala i objesila na zid u kancelariju, a znaš kako nam se zove taj glavni Grk - Kalodontis ![]() Baka zimi se uvijek šica Zlatnog rata okrene na drugu stranu, to je prirodni fenomen. Bergenija to mi je za odmor. Moon zamio je stvarno zahvalan, a bijela cvjeta cijelu zimu. Sara nadam se da je gotovo, mislim s poslom. Lora, Gio, Misty, Antonija, Lovro, Mira, Hoya, Fany, Anči, Anastazija hvala na posjeti, samo uživajte. U nedjelju je bio prekrasan dan, malo sam prošetala i slikala, za sve ljubitelje mora... Zlatni rat ![]() slikano iz spilje ![]() Borovi na rubu provalije ![]() Tragovi u pijesku ![]() Pjeni se more ![]() njevica i lantana za morsko-cvjetni ugođaj ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kad bih samo gledala slike, a ne bih znala kad si ih slikala - izgubila bih pojam o godišnjim dobima. Onih tragova u pijesku ima najmanje od dva para cipela - tko zna kud su išli .....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I opet sam tiho provirila i divila se prirodi u kojoj zivis !
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prekrasno je kod tebe
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno, efektno, zbilja znaš uloviti pravi ugao!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252253254255256 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |