Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 20> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fino je vidjeti ove tople boje početkom prosinca!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mali, skromni ?????
Mirjam, ti si skromna! Ovo je lijepoooooooooooo! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima. |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivna zuta ljepotica
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Našla sam i skužila o čemu je riječ,taj je lila a imam i druge boje .Kad želiš pošaljem ti sa korjenom,lako se primi,brzo raste i stalno cvijeta(kod mene i sada vani u cvjetnjaku)
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Daj reci kome si ovo napisala ,
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Draga free,napisala sam to nekom drugom i opisala ostić jer me pitala da joj pošaljem a nije znala ime.Ovo je trebao biti odgovor u pp ali kako sam pisala više poruka naravno da sam fulala i stavila je krivo.Ostić sam obećala i tebi i pošaljem ti a ovdje i po ovoj buri neumorno cvijetaju po malo.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E da je meni toliko kamenja i mora koliko je na slici bila bi presretna,ja pokoji pokupim koje kuda pa u gepek,ma valjda uvijek želiš ono što nemaš,a kod tebe i cvijeće prekrasno,a kod mene snijeg,minusi,ledenice
|
|
![]() |
|
Draga sarajka,vjeruj sve se promjenilo(kamenje je na mjestu naravno),momentalno je prava snježna vijavica.Koliko godina sam tu na Pagu to nisam vidjela.Jutros je bilo -5st. i more na mjestima lagano zamrzlo.Bojim se da je stradalo dosta cvijeća ali tu je što je.Malo prošetati i pregledati cvijetnjake zaklonjene od hladnoće ...kažu stari da bolje uspijeva ako ga sam ubereš kod drugog nego da ti on dade.Koji sam ja...Oprosti ali za cvijeće sve pa i mala "posudba".Pozdrav!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma dok je nas cvjetoljubaca ne brini za cvijeće,pa tu smo da jedni drugima poklanjamo,a snijeg zalutao kod vas,kod nas još ne pada ali ga ima ihihi.lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Lijepa lokacija za budući cvjetnjak!
I naravno,hm, lijepo kamenje! Držim ti palčeve da cvjetići nebudu previše namrzli, tj. da budu svi u proljeće lijepo propupali, a još ljepše procvjetali!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
oooo, koji će tu lijepi cvijetnjak biti, i ja se bojim da je moje cvijeće smrzlo, ništa nisam unijela ni zaštitila pa šta bude, mogla san ali ja nemam kulturu zaštićivanja i unašanja cvijeća!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Mogu samo naslutiti kakav ćeš cvijetnjak napraviti....it će užitak pratiti tvoj rad |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kamenje možeš poslati meni!
![]() Zato oprez. Zadrži poneki kamičak!
![]() ![]() Inače sam ponovila oviu sliku radi pogleda. Kad to bude cvijetnjak, pa pogled na more, ma kud ćeš ljepšeg mjesta za uživanciju!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas je opet zahladilo i morala sam napraviti "vizitu"u cvjetnjaku,ima bolesnih,namrznutih ali ja sam optimista
![]() |
|
|
|
![]() |
|
] |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |