Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
Korisnik
Poruka
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 12:11
fino je vidjeti ove tople boje početkom prosinca!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 13:04
smile57
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 22:26
Mali, skromni ?????
Mirjam, ti si skromna!
Ovo je lijepoooooooooooo!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 22:33

Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima.smile78

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 01:11
predivna zuta ljepotica
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 21:23
Našla sam i skužila o čemu je riječ,taj je lila a imam i druge boje .Kad želiš pošaljem ti sa korjenom,lako se primi,brzo raste i stalno cvijeta(kod mene i sada vani u cvjetnjaku)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 00:20
Daj reci kome si ovo napisala ,smile59post iznad, možda meni????
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 08:39
Draga free,napisala sam to nekom drugom i opisala ostić jer me pitala da joj pošaljem a nije znala ime.Ovo je trebao biti odgovor u pp ali kako sam pisala više poruka naravno da sam fulala i stavila je krivo.Ostić sam obećala i tebi i pošaljem ti a ovdje i po ovoj buri neumorno cvijetaju po malo.smile65smile78
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 18:35
OVO JE MOJ BUDUĆI CVIJETNJAK
Pozdravljam sve" kamenoljubce",kad odjednom vidiš ovoliko kamenja i ono što nije u kadru rastu ti rogovi bez obzira što ti je bager na ispomoći i što voliš kamenje.smile226
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 19:15
E da je  meni toliko kamenja i mora koliko je na slici bila bi presretna,ja pokoji pokupim koje kuda pa u gepek,ma valjda uvijek želiš ono što nemaš,a kod tebe i cvijeće prekrasno,a kod mene snijeg,minusi,ledenice
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 19:28
Draga sarajka,vjeruj sve se promjenilo(kamenje je na mjestu naravno),momentalno je prava snježna vijavica.Koliko godina sam tu na Pagu to nisam vidjela.Jutros je bilo -5st. i more na mjestima lagano zamrzlo.Bojim se da je stradalo dosta cvijeća ali tu je što je.Malo prošetati i pregledati cvijetnjake zaklonjene od hladnoće ...kažu stari da bolje uspijeva ako ga sam ubereš kod drugog nego da ti on dade.Koji sam ja...Oprosti ali za cvijeće sve pa i mala "posudba".Pozdrav!smile66smile65
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 20:18
Ma dok je nas cvjetoljubaca ne brini za cvijeće,pa tu smo da jedni drugima poklanjamo,a snijeg zalutao kod vas,kod nas još ne pada ali ga ima ihihi.lijep pozdrav
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 21:14
Lijepa lokacija za budući cvjetnjak!
I naravno,hm, lijepo kamenje!
Držim ti palčeve da cvjetići nebudu previše namrzli, tj. da budu svi u proljeće lijepo propupali, a još ljepše procvjetali!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 00:08
oooo, koji će tu lijepi cvijetnjak biti, i ja se bojim da je moje cvijeće smrzlo, ništa nisam unijela ni zaštitila pa šta bude, mogla san ali ja nemam kulturu zaštićivanja i unašanja cvijeća!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 01:00

Mogu samo naslutiti kakav ćeš cvijetnjak napraviti....it će užitak pratiti tvoj rad

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 08:16
Originalno poslano od člana mirjam mirjam napisao:

OVO JE MOJ BUDUĆI CVIJETNJAK
Pozdravljam sve" kamenoljubce",kad odjednom vidiš ovoliko kamenja i ono što nije u kadru rastu ti rogovi bez obzira što ti je bager na ispomoći i što voliš kamenje.smile226

Kamenje možeš poslati meni!Wink Treba mi za kamenjar! I ja sam ga imala za izvoz prije četrdesetak godina i uredno sve očistili i dali odvesti...Kamenjar nam nije padao na um!
Zato oprez. Zadrži poneki kamičak!WinkBig%20smile

Inače sam ponovila oviu sliku radi pogleda. Kad to bude cvijetnjak, pa pogled na more, ma kud ćeš ljepšeg mjesta za uživanciju!Thumbs%20Up
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 17:16
smile65][/URL i ona je dočekala buru a onda...
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 17:19
Danas je opet zahladilo i morala sam napraviti "vizitu"u cvjetnjaku,ima bolesnih,namrznutih ali ja sam optimistasmile65
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 17:55

][/URL]            Ovo je za jednu baku :smile39 "ONO ROZA

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 17:56
smile56]
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.