moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 150> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm, tu je još Božič, nova godina- još se bu dalo štošta upecati!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i za imendan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
za sv. Nikolu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ti si jedan veeeliki optimist!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gute fee - hvala draga!
Lantana - ![]() |
|
![]() |
|
Drenova - hvala puno,daleko je to do lijepog ali veseli
Lovro - ono je clerodendrum thompsonii a fuksije su zimi pored prozora u podrumu na oko 10 stupnjeva |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hana, ako u proljeće ispred svoje kuće vidiš kamp kučicu, uredno sparkiranu, to sam ti stigla jaaa!!!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rijetko nas počastiš slikama, ali onda su veličanstveni primjerci
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tek danas sam setala tvojim rajem ! Ostala sam bez daha , bez rijeci ! Genijalno !
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Takva ljepota i to u mojoj blizini!!???!!!
Hibići- prekrasni: kaj prekrasni??? PREEEEEEEKRASNI! Orhideje? Fuksije????? Nemam riječi!!! A kaj je ono za cvetek kaj ti je dala Flavia??? Gledam ja to i najprije mislim to su dve sorte, ali ne, to je jedna... Kak spremaš fuksije prek zime??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prelijepo je kod tebe
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek moram ponovo svratiti i sve pregledati, uživanje je biti među tvojim biljkama
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala Bromelija, staklenik je u Italiji od kud sam i dobila ovu orhideju,ja ga nemam za sad
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
hvala hana na savjetu to sam skontala iz vaših iskustava da se treba paziti s vodom, još ću kupiti i gnojivo za njih pa šta bude biće.a ove tvoje šarene ruže moram nabaviti.vidjela sam kako izgleda kod tebe i dojče vele pa sam se još više obradovala što sam je nedavno kupila.
|
|
![]() |
|
Magnolija hvala,pa nemam ja toga ni pola kao neki ovdje ali meni je dosta.Dio ruža je iz Njemačke a ostalo od Viraga,neke su iz trg.centara i tak.Orhideje nisu zahtjevne kako se misli samo ne pretjeruj sa vodom da ih ne utopiš |
|
![]() |
|
hvala Drenova...ja sam ih do nedavno prihranjivala običnom Plantelom za cvatuće bilje a pred mjesec dana mi je Nina velikodušno poslala specijalno gnojivo za hibije zajedno sa mojom narudžbom |
|
![]() |
|
Jagoda ovo je dendrobium anosmum a hibi je stigao od Nine ![]() |
|
![]() |
|
Free draga to čudovište nije nikog pojelo ne brini
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |