Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vilmač
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vilmač

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 49>
Korisnik
Poruka
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 14:24
Ma ja moram upoznati ovo čeljade.Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 15:21
Draga naša, hvala ti što si nas povela na putovanje sa sobom!! Vjenčić je baš lijep.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 15:24
VILMAC hvala na divnoj setnji

za vjencic
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 15:41
vidim skitala si malo Wink tak i treba Big%20smile
u Sarajevu sam bila prije 3 god (tako nekako) ali ne na maturalcu to sam u španjolskoj odradila LOL oduševio me grad
a advent je baš slatkički Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 22:11
krasan vjenčić
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 23:37
Vilmač hvala ti na šetnji Sarajevom! Adventski vjenčić tj. aranžman ti je za svaku pohvalu, jednostavan a predivan....
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 06:40
Adventski vjenac je prelijep i napravljen sa puno stilasmile55
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 14:16
lijepe slike iz Sarajeva!!! vijenac supersmile141
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 14:28
Bravo za reportažu iz Sarajeva.Volim razgledavati ovakve teme!
A vijenac je originalan!ClapClap
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 16:27
antonija
 tomica
anaida
gioiaa
 kontesaa
moon
sunceee
mira021
 1234drenova
 baka
svima hvala na lijepim riječima!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 16:31
budući da kiša danima pada napokon je prestala malo pa evo ljepote koja se krije iza tih oblaka!

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 17:06
Svi već jedva čekamo vedro nebo, bravo za ove slike
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 17:12
Lijep ti je adventiski vijenac! Poslije ću još pregledati sličice jer sam kod tebe u velikom zaostatku.
Znaš što mi se još sviđa? Slika tebe i TM koju si stavila na "slike članova". Odmah sam mu snimila sako. Bravo za njega i njegovu klapu Thumbs%20Up.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 18:55
prekrasne slike, kad ćemo više ugledati sunce!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 18:58
 Dok Miljacka protiče
ja ću te voljeti,
obale dok dotiče
neću te preboljeti!!!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 19:30
Predivna kolekcija kaktusa, uređena okućnica s puno osjećaja za lijepo. Jako mi se sviđaju kutići sa šljunkom, i sama ga planiram staviti na jedan dio svog vrta.
A za slike krajolika i neba, bravo majstorice!smile186
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 21:17
smile114
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 06:49
Draga Vilmač, jutros sam prošla tvoj vrt od prve stranice i moram ponoviti (iako preko volje jer ih ne volim) tvoja kolekcija kaktusa je zbilja zadivljujuća!!
Na svakoj biljci osjeti se tvoja brižna ruka i to im daje posebnost!
Ni ne sanjaš koliko me oduševila tvoja reportaža iz Sarajeva, vratila mi je neka prelijepa sjećanja..
A ipak ću izdvojiti ovu fotografiju od svega, posebno rijeka na njoj izgleda kao umjetnička slika naslikana uljem, predivno!!!!!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 21:39
Fantastična je ova slika koju je Misty izdvojila, majstorski Clap
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 22:31
Kod nas još pada kiša ,a ja sam meteropat Wacko
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.