moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 150> |
Korisnik | ||
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
draga hana tvoju temu sam pregledala od prve stranice.trebala mi je kila kocke šečera da dođem sebi.pa stvarno sam ostala bez teksta.sve je prekrasno, a ruže da ne pričam pa kakve su to vrste tako predivne, one šarene naročito.ne umanjujem ljepotu ni ostalih biljaka.o orhidejama da ne pričam, ja sam prvi put sebi kupila tri orhideje prije neki dan.dugo sam se opirala tome jer nisam znala kako se gaje i da li će mi preživjeti poslije cvijetanja.evo sad imam ovaj forum pa slušam vas iskusne i divim vam se.
velika pusa za tebe jer si mi uljepšala dan. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Koje je ovo ČUDOVIŠTE iz prethodnog posta, je li to neka tvoja orhideja ili nešto drugo?Izgleda fantastično...
Princess je fantazija od hibija, je li stigao od Nine ili od negdje drugdje?Nema veze odakle je, ali je poseban....
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Isuse mileni, jel ovo čudovište nekoga pojelo da se tako rascjetalo!! Jesu li ti svi ukučani i kućni ljubimci na broju???? Nočas je garant sanjam!!! ![]() Izvini kaj upadam bez pozdrava, ali tako će biti dok ne sredim zaostatke koje treba pregledati od 5o-100 stranice!!!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
|
hibiskusi su ti predivni,molim te za savjet s ćime ih dohranjuješ ili što vole jer moji već 3god ne napreduju,uzgojila sam ih reznicama,sad su visoki 60-tak cm, ali ta grančica više ne raste,imaju poneki cvijet.
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
fotke su za izložbu
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala vam cure na lijepim riječima
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Ovo je
![]() |
||
![]() |
||
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
|
tko čeka, taj i dočeka...a kad je u pitanju i ovakva ljepota, onda se i isplatilo.
![]() |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
isplatilo te se čekati princeza je prekrasna! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Dugo te nema a onda nas šokiraš ovom ljepotom
![]() |
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Koja ljepota!
![]() |
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Aha konačno slikica i to kakva
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
Free to plavo je duranta,tropski grmić.Budem probala zapelcati na proljeće
|
||
![]() |
||
|
Princess - napokon!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Hana, molim te, kaj je to?????????? Cvijet za van ili unutra, može li sezapelcat iz grančice, bilo kako, to bih voljela imati!!! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |