Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 66> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmo po nekom redu......Adventski vjenčić tvojih ruku djelo je predivan, jedinstven, unikatan......vidim postaješ Djed Mraz, paketić spremni, i HP-saonice mogu ih prevesti do male dječice koja ih željno očekuju.
....e da sam znala trebala sam biti bolja ove godine, dobro "časna pionirska" druge ću godine to i biti, pa ću i ja dobiti poklon
![]() Sa slanjem preko "grane" sam upoznata i nemožeš si pomoć, ali neide samo tako. Meni je Voki slao sjemenke jednom kad je bio nekim poslom u Belom Manastiru.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prirodno je najljepše, baš ti je sladak adventski vjenčić, reci mi s čim si to ispleo podlogu (ove isprepletene srebrne šibe).... Znači sjeme će konačno doputovati....nisi trebao tako stručno to slati, sigurno si potrošio dosta novaca a mi bi svi bili zahvalni i na običnim kuvertama.![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
vijenac ti je prekrasan! ! a što se tiče sjemena, nemoj biti tužan, na kraju krajeva bitna je namjera! p o z z z
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Dragi, predragi moj (ni u snu nisam mogla zamisliti da ću ovo reći nekome koga ne poznam, mislim fizički, ali evo) kapa do poda i za vjenac i za priču.
![]() Pozdrav iz Mostara.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da se javim ja s, nadam se, korisnim informacijama.. Ja sam i primila i poslala sjemenke kuvertom u BiH i Srbiju i bez problema su stigle.. I kao preporučena a i kao obična pošiljka.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mali gogo ti si
![]() ![]() a sto se tice sjemenki,nekad stignu a nekad ne...isti dan sam poslala Anaidi i fanny al do fanny nije stiglo. ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ja mislim da je bitna dobra volja i namjera isto kao da su i stigle dragi gogo kažu nije kome je namjenjeno već kome je suđeno.nek one procvjetaju i nećijem vrtu a mi ćemo gledati bar slike i diviti se njihovoj ljepoti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Jedna od ovih koverti stigla je i do mene, unatoč snježnim neprilikama. Hvala na sjemenu i hvala na uputama. Svaka čast! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Adventski vjenčić je predivan, neobičan, ali maštovit.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjenčić je baš originalan - bravo za poljoprivredni vjenčić
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Najljepši prirodni adventski vjenac koji sam do sada vidjela ,baš si nadaren za aranžiranje ! ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima na lijepim riječima! [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
Nema na čemu, kad su u pitanju pošiljke sjemena. I drugi put! [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Lasta je dobro. Ostala su joj samo 2 štenca. Veterinarka misli da je ipak za tako malog psa bilo previše 7 štenaca pa vjerojatno nije imala mlijeka za sve. Zbog toga su oslabili i bili podložni bolestima. Ova dva se dobro drže i ako uspiju preživit, ostat će kod mene. Imam ja dosta prostora za još dva psa. [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ovaj vikend sam kupio malu božićnu jelku (naravno živu - ne kupujem leševe
![]() Ovo je ta mala smrekica koja će nakon blagdana započeti svoj novi život u vrtu i krasiti ga još mnogo, mnogo Božića, čak možda i onih Božića koje ja više neću slaviti među živima.
![]() ![]() Nakon pretrpavanja ovim ukrasima....
![]() ....izgledala je ovako:
![]() Osim toga, napravio sam i male vjenčiće za prozore:
![]() A bome smo upalili i drugu svijeću na adventskom vjenčiću:
![]() Vjerojatno se pitate zašto sam okitio jelku tako rano. Razlog je taj što ja samo vikende provodim ondje na salašu, pa bi bila prava šteta da uživam u božićnom ugođaju samo onaj zadnji vikend pred Božić. Ovako se duh Božića širi mojom dolinom čitavih mjesec dana.
![]() Noćas, dok smo svi testerisali pod pokrivačem, nećacima je stigao i Sveti Nikola:
![]() A s Nikolicom je stigao i njegov vjerni pas koji se, ako je vjerovati Branku Ćopiću, zove Prikolica
![]() ![]() Nadam se da ste i vi bili dobri pa da su i vas dočekale pune čizmice darova. A ako ste dobili šibu, zabodite ju u zemlju. Tko zna kakvo bogatstvo se krije u njezinim pupoljcima.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mislim strašno, svi su nešto dobili a ja ništa! Ajde dobro još je cijeli dan sv. Nikola pa možda.......
Ljubi, sviđa mi se božični ugođaj kod tebe.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Borić tj. jelka okićena na starinski način, vjenčići za prozore, darovi sv. Nikole.... sve odiše posebnošću! Tebi, Lasti i dvojici mališana šaljem punoooo Meni je sv. Nikola podario na današnji dan sretnu i zadovoljnu obitelj.... točno prije 24 g. ne znajuči uopće koji je zapravo to dan, stupila sam u brak....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
fino,no nekako mi se čini prerano za borić! al šladak je!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasna je tvoja živa jelka, i sama planiram kupiti živi bor ili jelku ili nešto što nađem u rasadniku jer grozm se svim onim, kako si i sam nazvao, leševima borića. Vjenčići su baš će-će, a vidim da su Lasta i maleni bili jako dobri kad ih je Sv. Nikola tako nagradio poklonima
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Gogo svaka ti čast na aranžmanima i jelki, krasno sve izgleda.
Hvala ti na sjemenju i ja sam dobio paketić |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš je lijepo kod tebe.
Podsjetio si me na lijepe knjige Branka Ćopića,na Nikolicu s Prikolicom, a imao je on i Nikoletinu ... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |