Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 93> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je lijepo vidjeti sunca pa makar i samo na slikama! Puno toga još kod tebe cvate.........prava si sretnica!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
A joj Miro sad sam malo ljubomorna, kod tebe još uvijek, i tako će biti cijelu zimu, gotovo sve zeleno i rascvjetano a kod mene sama bjelina (iako i ona ima svojih draži)!!!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kako je divno svratiti u suncan i rascvjetan vrt
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mira
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ni moji karanfili se još ne daju , a kod mene je već bilo i snijega !
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lantana,je procvala je,ali samo jedan cvit
![]() ![]() Mari5510,a naša bura? ![]() Hoya hvala,i ja se nadam da će uvijek nešto cvitati ![]() Nataly moji karanfili su u vrtu i cvitaju od prolića ![]() Triša,moj čupavac je shih-tzue ![]() Otok kod tebe je lipše,a ja bi volila da je moj vrt kao tvoj ![]() Bergenija,pa nisam nezadovoljna sa cvitićima,a ja bi malo i sniga,eh šta ti je čovik ![]() Sunceeee ti meni slike sniga,a ja ču tebi sunce,volim snježne slike ![]() Baka pa toplina ,kiša i sunce ove jeseni koja je bila po volji cviću napravili su svoje ![]() Gio hvala,uvijek ti se radujem i uvijek dobrodošla ![]() Anči39 sada su još malo pojačali cvatnju u jesenjoj vegetaciji ![]() Gute Fee mi nemamo snig,ali zato imamo i mi ponekad leda koji zna dosta toga uništiti i našu poznatu buru,a do sada je sve u redu ![]() Anastazija karanfili su lipo i dosta zahvalno cviće ,eto i ti to znadeš ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvice/18724.aspx]
![]() Alisijum još uvijek u punom cvatu |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ti kad se pojaviš puno toga nam pokažeš
![]() ma čuvaš ti od bure svoje cviće ![]() ![]() znaš kako u mojem kraju pjevamo nekome kad mu čestitiamo rođendan- Mnogo ljeta sretan bio..... pa nastavak ... da ga ne bi buura zela, i u more odnijela ( i to ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvijeće ti se odlično drži s obzirom na to koji je mjesec!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmee Mirice, ostići
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
krasno ti je ovo cvijeće koje si nam pokazala, agava je baš lijepa, najviše volim ovako male, one ogromne na volim. ostići su prelijepi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari5510 jel da da sam naredala slikica
![]() ![]() ![]() Vilmač,dobro se drži,ova jesen mu je prijala ![]() Ivna i moji ostići su do sada znali propasti jer bi ih niske temperature uništile.Takvo vrime kod nas proleti na brzinu,ali dovoljno da napravi štetu ![]() Antonija i mene je iznenadilo kako se još uvijek dobro drži,a agava je velika vrsta samo još nije narasla,ali ja sam odlučila da je srezujem i kontroliram ![]() Misty-da veseli me što si mi došla ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ti si nam sva još rascvjetana, draga moja Mirice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |