Echeveria |
Odgovori | Stranica <12345 52> |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova je baš simpa
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam vidla u kauflandu jednu sa doslovno crnim lišćem.Kao da je polakirana.Ali jako skupa.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus tvoja najnovija prinova je prelijepa. Vrlo neobična....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pinus prekrasna je tako posebna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kiki mislim da je ona u kauflandu ofarbana, katastrofa...
ja sam lani naletila na cijelu šarenu paletu i u prvi mah se šokirala - koliko boja postoji, a one su samo posprejane s nekom bojom, u stvari su sve zelene, baš mi ih je žao bilo |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pinus ova tvoja je predivna, vjerujem da je uživo još ljepša
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, je li baš crna ili ovakva
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od kad sam na cifu otkrila echeverie, zaljubila sam se u njih.
pinus prvi puta vidim da ima i kovrčavih, predivan ti je, kao i ostala kolekcija koja je velika s obzirom da ih imaš tek godinu dana. ovo su za sada moji jedini primjerci zanima me kako i kada ih je najbolje razmnožavati? |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda i tvoje su posebno lijepe,ovu zadnju sam i ja jednom vidjela poharbanu na crveno i skoro se sa svoijm MM zakačila dal je prava ili nije
Ja mislim da je dobro razmnožavati ih na proljeće,onda obično i mlade protjeraju
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda, smjestila si ih u super teglice ova buckasta je baš fora
ma ne znam kome je palo na pamet farbati jadne biljke samo se pate |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U šumi sukulenata Echeverie vjerojatno pripadaju među najljepše sukulente. Nakon što ste vidjeli sliku mislim da se slažete sa mojom konstatacijom. Ovo je Echeveria moje susjede. Ona je kaktusarka par ekselans. Takovi su i njeni sukulenti ! Malo se tješim da je svijetlo vjerojatno jedan od razloga zašto njeni sukulenti imaju tako lijepu boju. Svoje sukulente drži u zimskom vrtu a ja u podrumskim prostorima. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je, što i to je esheveria, ima cvijet kao i graptopetalom, no ja se tako i tako ne kužim previše, osim za ono malo što ih i sama imam.
|
|
RIJEKA
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša nemam pojma,možda će me pravi znalci ispraviti
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni primjerci!
I ja imam problem identifikacije! Neznalica. Mislim da imam dvije, jedna je od Otok, a drugu sam kupila.Ne slikam ih posebno da se ne sramotim.... Radije u grupi s odtalim sukulentima!
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ak sam se osramotila nek sam se,tak mi treba!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj molim te, koliko ih ja imam, a tako je teško razlikovati imena, e taman nešto naučim i onda me netko ispravi i kaže da to nije to. Ustvari nebi se trebalo s tim zamarati, imati lijepe kolekcije, a kako se zovu vrlo važno, no meni uvijek neki crv neda mira.
|
|
RIJEKA
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Trišom, nema razloga za to. Sličnost sa Echeveriom je velika barem meni. Vrag je što sami uzgojivaći ne žele napisati o kojoj biljci se radi.
Nbjelovu je postavila sliku Graptopetaluma na forum ovdje (desno dolje od Aeoniuma druga slika). Triša je vjerojatno u pravu radi se o Graptopetalumu, procijenite sami.... |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK predajem se
|
|
Odgovori | Stranica <12345 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |