Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vilmač
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vilmač

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 14:24
Ma ja moram upoznati ovo čeljade.Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 13:43
smile227prelijep je!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 13:20
Triša Mira K antonija Nevena M Nataly mali kaktus mirjam ivna tikvić Fany54 moon mira 021smile79smile79smile79smile79
vidim da se svima sviđa Sarajevo!

Budući da je većina pokazala svoj adventski vijenac,evo i moga!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 08:36
I  Miljacka je nabujala,a lipo je viditi slike Sarajeva,posebno BaščaršijeClapMoram se pohvaliti da sam tu jela pitu krumpirušuThumbs%20Up
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:53
lijepo si reportažicu prikazala
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:41

Uploaded with ImageShack.us
baš si to lijepo uslikala smile141
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 17:57
 smile141za prekrasnu reportažu Vilmač 
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 17:45
Svaki put kad vidim slike Sarajeva ostaje žal što ga nikad nisam posjetila a kao klinka s roditeljima cijelu Bosnu uzduž i poprijeko prošla idući na more...pa čak i Kupreško polje mi je poznato Wink i zato ti hvala na lijepoj reportažici o tvom i muževom putovanju Clap. Sobno cvijeće vidim paženo i maženo je Big%20smile...
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:58
Onako fosilna izvješća...izgleda da je Sarajevo bila cool destinacija naših generacija.Naime i ja sam na maturalcu u 3.srednje bila u Sarajevu,prekrasan grad i lijepe uspomene a bilo je to doista daaavno!smile83
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:16
Lijepe slike si nam podarilaClap
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:06
Ja sam bila u Sarajevu na maturalcu u 8.razredu....Bilo je to prije....puno, puno, puno godina....
Na vrh
Nevena M. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nevena M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:00
Originalno poslano od člana VILMAČ VILMAČ napisao:

Kako mi je sad žao što nisam ljetos poslikala svoje kadifice a toliko su bile bujne!!! Ne mogu si to oprostiti!!!Cry
Cvijeće mi uljepšava dan.
Na vrh
Nevena M. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nevena M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 15:58
Originalno poslano od člana VILMAČ VILMAČ napisao:

iako je na svim kaktusima vidljiv napredak,mislim da je ovaj najviše napredovao!

ClapClapClapClapClap prekrasnoooooooooooo!!!!!
ClapClap
Cvijeće mi uljepšava dan.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 13:54
predivna reportaža VILMAČ!Clap
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 13:18

VILMAČ, ja ću s MM doći u Sarajevo, već nekoliko puta odgađam... Javit ću tim se, pošalji mi broj na pp.

Vidim da imaš predivne kaktuse, dobre kreacije za vaze i sobnog bila predivnog. Kada se budem javila da dolazim, napisat ćeš mi što da ti donesem ( mlada si ali vrijedna cura, pohvaljujem te!)

Pogledaj na mom profilu ono što te zanima imaš moj www.... 8 da se ne reklamiram..)
Bilo mi je zadovoljstvo biti u tvom okruženju!smile78

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:52
Baš hvala podsjetila si me na moj kratki, ali slatki ( nije to samo zbog sarajkinih baklava) boravak u Sarajevu.
A mogla si baš poslikat i zbor, klapu i tm - ne boj se neću tako skoro u vaše krajevesmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:26

Dragi moji, jučer sam išla u Sarajevo!  zbor i klapa MM pjevali su u jednoj crkvici pa to nisam htjela propustiti!

krenuli smo u 6 ujutro,cijelim putem nas je pratila nas je kiša al to nije omelo veselu atmosferu u prepunom autobusu!
 U Sarajevo smo stigli oko 9 i 15 i izišli kraj jednog malog mosta gdje sam odmah uslikala MIljacku!

prešli smo most, uputili se na lijevu obalu Miljacke ka Franjevačkom samostanu i crkvi SV.Ante na Bistriku.

Crkva je sagrađena 1914. u neogotskom stilu te obiluje umjetninama!

ono što je zanimljivo jest upravo taj kip Sv.Ante kod kojeg se dolaze moliti  svi bez obzira na narodnost i vjeroispovjest, jer je svetište poznato zavjetno mjesto!

nakon mise i druženja uz pjesmu, iće i piće pošli smo u razgledavanje grada,pa vam donosim nekoliko slika s Baščaršije

ovo je čuvena Sarajevska Katedrala u koju nažalost nismo mogli ući!

ovo je pravoslavna crkva,nedavno je završena fasada pa izgleda predivno!

unutra je još u tijeku restauracija umjetnina!

ovo je zgrada Napredka koja slovi kao jedna od najljepših u gradu!

zgrada Centralne banke BiH

veliki tržni centar BBI, zbilja je ogroman!

malo smo prošetali,popili kavicu i kući!
bilo mi je super, Sarajevo je zaista jedan predivan grad i ima ono nešto!
Svima preporučujem da ga posjete!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:11
Kako u vrtu, tako i u kući! Lijepo, raskošno.
A ona slika krizanteme,  note i mandolina ( je li ?) je baš posebna!Thumbs%20Up
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 09:23

tikvić  anaida  mira021  moon  mali kaktus  hvala vam na posjeti!

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 22:01
Za cvijeće u hodniku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.