vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 49> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo sobno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Za cvijeće u hodniku
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
tikvić anaida mira021 moon mali kaktus hvala vam na posjeti! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako u vrtu, tako i u kući! Lijepo, raskošno.
A ona slika krizanteme, note i mandolina ( je li ?) je baš posebna!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Dragi moji, jučer sam išla u Sarajevo! zbor i klapa MM pjevali su u jednoj crkvici pa to nisam htjela propustiti! krenuli smo u 6 ujutro,cijelim putem nas je pratila nas je kiša al to nije omelo veselu atmosferu u prepunom autobusu!
U Sarajevo smo stigli oko 9 i 15 i izišli kraj jednog malog mosta gdje sam odmah uslikala MIljacku!
prešli smo most, uputili se na lijevu obalu Miljacke ka Franjevačkom samostanu i crkvi SV.Ante na Bistriku.
Crkva je sagrađena 1914. u neogotskom stilu te obiluje umjetninama!
ono što je zanimljivo jest upravo taj kip Sv.Ante kod kojeg se dolaze moliti svi bez obzira na narodnost i vjeroispovjest, jer je svetište poznato zavjetno mjesto!
nakon mise i druženja uz pjesmu, iće i piće pošli smo u razgledavanje grada,pa vam donosim nekoliko slika s Baščaršije
ovo je čuvena Sarajevska Katedrala u koju nažalost nismo mogli ući!
ovo je pravoslavna crkva,nedavno je završena fasada pa izgleda predivno!
unutra je još u tijeku restauracija umjetnina!
ovo je zgrada Napredka koja slovi kao jedna od najljepših u gradu!
zgrada Centralne banke BiH
veliki tržni centar BBI, zbilja je ogroman!
malo smo prošetali,popili kavicu i kući!
bilo mi je super, Sarajevo je zaista jedan predivan grad i ima ono nešto!
Svima preporučujem da ga posjete!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš hvala podsjetila si me na moj kratki, ali slatki ( nije to samo zbog sarajkinih baklava) boravak u Sarajevu.
A mogla si baš poslikat i zbor, klapu i tm - ne boj se neću tako skoro u vaše krajeve
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
VILMAČ, ja ću s MM doći u Sarajevo, već nekoliko puta odgađam... Javit ću tim se, pošalji mi broj na pp. Vidim da imaš predivne kaktuse, dobre kreacije za vaze i sobnog bila predivnog. Kada se budem javila da dolazim, napisat ćeš mi što da ti donesem ( mlada si ali vrijedna cura, pohvaljujem te!)
Pogledaj na mom profilu ono što te zanima imaš moj www.... 8 da se ne reklamiram..)
Bilo mi je zadovoljstvo biti u tvom okruženju!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna reportaža VILMAČ!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nevena M. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
|
![]() |
|
Nevena M. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ja sam bila u Sarajevu na maturalcu u 8.razredu....Bilo je to prije....puno, puno, puno godina....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe slike si nam podarila
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Onako fosilna izvješća...izgleda da je Sarajevo bila cool destinacija naših generacija.Naime i ja sam na maturalcu u 3.srednje bila u Sarajevu,prekrasan grad i lijepe uspomene a bilo je to doista daaavno!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Svaki put kad vidim slike Sarajeva ostaje žal što ga nikad nisam posjetila a kao klinka s roditeljima cijelu Bosnu uzduž i poprijeko prošla idući na more...pa čak i Kupreško polje mi je poznato
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepo si reportažicu prikazala
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
I Miljacka je nabujala,a lipo je viditi slike Sarajeva,posebno Baščaršije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |