natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 109> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršeno!šablona na tanjuru-e to mi nebi nikad palo na pamet!genijalčka si doista!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tanjur mi je famozan.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
zdjela, kutija, tanjur ...(zaboravih vitice) e pa što je slijedeće - to možeš samo ti
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
tanjur ti je prekrasan
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
fala vam curice, baš mi je drago da vam se svidio moj tanjurček...
a sada vam pokazujem ovogodišnje adventske pločice... ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasne su Natasa
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
e ovi dvi zadnje su mi naljepše pločice koje sam vidla u zadnje vrijeme
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
predivno...
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nato super su ti radovi.
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivne pločice
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
tvoje su pločice svake godine zakon i kraljice foruma!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
patty ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 5 |
Pozdrav i svaka pohvala za tvoje radove.
![]() ![]() ![]() Zanimaju me slova na onoj tvojoj zadnjoj pločici za bebe-Dominik(na blogu). Jel imaš kakvu šablonu, kalupe? Jako mi se sviđaju sva slova na tvojim pločicama. Gdje se mogu pronaći takvi krasni fontovi? |
|
![]() |
|
livija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
e pa kad mi sad nisu oči ispale!! a nisam ni četvrtinu stranica otvorila...
ženo, ti si genije! ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
slova radim sama, neka slikam,a neka radim kao ova zadnja strukturno....izradim si sama shemu... fontove imam u najnovijoj verziji windowsa
|
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ove posljednje pločice su zaista bajkovite!
|
|
![]() |
|
malasuzi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
molim te Nataša, reci mi na što printaš one brojke na pločicama za djecu? jel to običan papir ili? kako ti se ne razlije boja? hvala
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Volim tvoje radove, tvoju maštu i urednost-to već i ptice na granama pjevaju:)
Moram izdvojiti tanjur s vionilom-tako lijep i UREDAN tanjur ne znam kad sam zadnji put vidjela. Ti spadaš u one osobe od kojih treba učiti. I to je to! Jesam šta zaboravila reći....ma ne, bila sam savim jasna, vjerujem! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
lijepo vas pozdravljam moje dame nakon gotovo više od mjesec dana... morala sam malo odmoriti, bilo je puno radova za božić, kao i kod svake od vas, a osim toga, konačno sam bila malo na odmoru i od škole i mojih đaka, pa sam kako se kaže "plandovala"... već pred sam kraj godišnjeg, postajalo mi je polako dosadnjikavo bez kistova i radova, pa sam bila jako sretna i zahvalana kada je kolegica zatražila da joj izradimneki dar za njeno kumče.... zadatak jebila zelena boja, jer je soba malene djevojčice zelena, ostalo je prepušteno meni na volju...
i tako, napala me zelena country faza i napalo me slikanje... dakle, ovdje nema dekoupage rada ali ni malo, sve je oslikano...nadam se da mi neće moderatori zamjeriti što rad stavljam ovdje... sada, kada čitam sve vaše divne pohvale, vjetar u leđ aje još jači i još više imam volje i želje raditi... puno vam hvala na podršci... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Predivno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |