natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 109> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanjur mi je famozan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno!šablona na tanjuru-e to mi nebi nikad palo na pamet!genijalčka si doista!
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
tanjir je prekrasan,davno nisam videla lepsi....
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Super mi je ovo sa struktur pastom. Danas sam i ja nešto isprobavala s home-made struktur pastom (soda bikarbona+drvofix+boja) ali mi je otpala (možda zato što sam ju nanosila direktno na glatku keramičku pločicu, sada sam prefarbala pločicu akrilnom bojom pa ću opet probati). Da li ti koristiš pravu struktur pastu? Koliko mora biti gusta? Da li ju nanosiš kistom ili prstima? |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Odličan je taj motiv a tvoja igra staklenih....tanjura i zdjelica vrlo uspješna,oduvijek si koketirala s tom d v o l i č n o š ć u
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-divno,što drugo reći...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Nato,fino si se poigrala s tanjurom,pre.prekrasan je,cestitam majstorice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
trenutno sam u pripremi kuglica za bor, pa dok ih sve ne sredim, ne poslikam i pokažem vam, nastavljam sa još malo radova na staklu dakle, sada slijedi jedan tanjur, rađen sa stražnje strane i na kraju zatvoren struktur pastom na kojoj sam se malo poigrala i šablonicom, a naposlijetku sve malo patinirala zelenom patinom...
eto, kako je ispalo,prosudite sami... meni malo izgleda orijentalno ... :D ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
antikni lak sam kupila u hobby trgovini....kutija je nabavljena iz BiH... na dnu ima policu koja se izvlači i kroz taj otvor se stavljaju maramice
|
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kakav je to antikni lak,gdje ima takvih kutija i dali osim te rupe ima neki otvor kroz koji se stave maramice unutra?A kutija je WOW,WOW!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-i zdjela i kutija su predobre...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kutijica je prelijepa.
|
|
![]() |
|
kao što sam i obećala, nastavljam u božićnom revijalnom tonu. naime,
ovo nije uradak na staklu, ali je motiv božićni i ono što je njemu i
prethodnom uratku, staklenoj zdjeli zajedničko, to je da su rađene
strukturom i shablonama plus naravno malo sjenčanja, pa malo salvetice
i na ovom uratku sam koristila antikni lak, malo sam je mjestimično
požutjela, ono,kao, od starine...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, izvrsna ideja kako zakumiflirati rad s donje strane. Prekrasno, i meni je zdjela ljepša izvana nego iznutra. Ne mislim da je ovo iznutra loše ali ovo izvana je fenomenalno.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ova zdjelica oborila me s nogu! Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Suppeeerrr.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kao što sam već rekla, navukla sam se opet na staklo... hahahah... stoga, u toj maniri, nastavljam u revijalnom tonu i dalje...
ovoga puta je to staklena zdjela sa božićnim motivom... staklo je i ovoga puta rađeno sa unutarnje strane, opet prvo 2k sottile,pa motiv, pa bojanje. Vanjsku stranu zdjele sam zatvorila strukturom i na to stavila još i šablonicu. spakirala sam zdjelu u "okov2 još sam malo strukturu posjenčala, pa malo prešmirglala kako bi naglasila reljefnost.. kako je ispalo?! prosudite same... ja sam osobno vanjskom stranom zdjele puno zadovoljnija nego unutarnjom... k kao što sam već rekla, navukla sam se opet na staklo... hahahah... stoga, u toj maniri, nastavljam u revijalnom tonu i dalje... ovoga puta je to staklena zdjela sa božićnim motivom... staklo je i ovoga puta rađeno sa unutarnje strane, opet prvo 2k sottile,pa motiv, pa bojanje. Vanjsku stranu zdjele sam zatvorila strukturom i na to stavila još i šablonicu. spakirala sam zdjelu u "okov2 još sam malo strukturu posjenčala, pa malo prešmirglala kako bi naglasila reljefnost.. kako je ispalo?! prosudite same... ja sam osobno vanjskom stranom zdjele puno zadovoljnija nego unutarnjom... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
zukerni kompletić
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |