Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 272> |
Korisnik | ||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bravo za fany pa je izvukla sliku tvoje prelijepe hoye!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Što sve priroda zna prirediti. Super su mi ova mrkva i pastrnjak
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Hoyček, napisala ti ja pp a ono - otišla u vjetar.....
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Nisam bila dugo kod tebe............
u ovaj tmuran i kišovit dan prošetala sam malo tvojim vrtom unazad nekoliko stranica i ne mogu a da ne primjetim kako je kod tebe cvjetno i u ovo doba godine................
![]() ovi neobični primjerci povrća su za svaku pohvalu!
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
primjerci povrća-priroda čini čuda.... heheh...i hvala fany na izvučenoj slico hoye....
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
|
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Hvala vam svima na lijepim komentarima.
Bergenija, nije me mimoišla kiša. Mučno je već gledati i nebo i prognoze! Ulovila sam pet minuta sunca, pronašla pokoji cvijetak.
Sada mi je zimski jasmin pun pupoljaka, ali mi se nada gacati po blatu da bi slikala.
Mikice, moja hoja je zimi uvijek stajala na istom mjestu uz balkonska vrata, a ljeti na terasi sa vrlo malo direktnog sunca.
Mislim da ni moja nije cvala sve dok joj vaza nije postala pretijesna.
Imam je petnaest godina, cvate već desetak, a prvi puta je procvala kad sam je zalila vodom u kojoj se močila kora od banane. Mislila sam da je to bio razlog. Ali ona i dalje svake godine uredno cvate iako je vrlo rijetko dohranjujem.
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
He-he ne znaju oni što Hoya sve ima, pa kad pregledaju sve stranice onda se moraju diviti, jer u tom dvorištu nema što nema.
No ja ću kao i baka izdvojiti tradescantiu i moja je lijepa, ali ova tvoja je čudesna.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Joj zaboravila sam se pohvaliti dihondrom. Hvala ti na savjetu spasila si mi je i već baca nove listiće i to u mom toplom hodniku.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
za mrkvicu i pastrnjak
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Ja se ove ljepote ne mogu nagledati ! ![]() |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Upisujem se za razmenu, |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Triša, i od svih mojih dihondri je najljepša ova koju sam spremila u kuću.
moon, hvala ti.
anči, nadam se da će i tvoje dogodine biti takve.
Gute Fee, hvala ti.
Mimar, samo ti nama dođi pa onda uzmi što god ti se svidi. Samo da znaš da mi u dnevnom raste grančica od tvoje kohlerie i da te se svaki dan sjetim!
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Nevena M. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
|
![]() |
||
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
antonija, Nevena, tikvić
![]() Nisam aktivna u vrtu, ružno je vrijeme i ne mogu ništa slikati, u kući imam malo sobnog cvijeća, ali sam zato ovaj tjedan imala druge zanimacije.
Na Riječku kavicu nisam došla jer nisam imala izbora. Prijateljici za rođendan:
![]() A to se u našem društvu ovako slavi - do jutra!
![]() Svi smo sad u 50-tima.
Malo odmora i ...
... sve je spremno. Dolazi vrijeme kad ćemo se polako okupiti u punom broju, za blagdanskim stolom - vrijeme je adventa i meni su to najdraži dani u godini.
![]() Uh, što volim zelenu boju ...
Eto, nema mog vrta u pet slika, ali, za one koji me ne poznaju: ovo vam je - hoya u tri slike ...
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Vidim da si bila zaokupljena drugim stvarima,a ne vrtom.
Torta izgleda jako lijepo,a vjerujem da je bila fina,a proslava super.
Vidim da i ti kuću uređuješ u prazničko ruho,ne volimo zimu,ali zato su nam ovi nadolazeći dani jedni od najljepših u godini.
|
||
![]() |
||
|
Je, mali katus. Meni je ovo najljepši dio godine. Već danima prevrćem po lampicama, snimam detalje za jaslice ...
A torta? Pa nema fešte niti kod mene, a sad više niti kod prijatelja, za koju ne moram raditi baš ovu tortu!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |