Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 196197198199200 272>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 09:11
bravo za fany pa je izvukla sliku tvoje prelijepe hoye!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 19:55
Što sve priroda zna prirediti. Super su mi ova mrkva i pastrnjak

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 11:26
Hoyček, napisala ti ja pp a ono - otišla u vjetar.....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 12:43
Nisam bila dugo kod tebe............
 u ovaj tmuran i kišovit dan prošetala sam malo tvojim vrtom unazad nekoliko stranica i ne mogu a da ne primjetim kako je kod tebe cvjetno i u ovo doba godine................Thumbs%20UpZar te kiša mimoišla da ti je sve tako lijeo?
ovi neobični primjerci povrća su za svaku pohvalu!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 14:59
primjerci povrća-priroda čini čuda.... heheh...i hvala fany na izvučenoj slico hoye....
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 18:51
Hoja milim te reci mi kako tebi ova biljka cvate a meni još nije nikada?Imam ju sigurno desetak godina ali ništa?To je "voštani cvijet",je li tako?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 19:54
Hvala vam svima na lijepim komentarima.

Bergenija, nije me mimoišla kiša. Mučno je već gledati i nebo i prognoze! Ulovila sam pet minuta sunca, pronašla pokoji cvijetak.
Sada mi je zimski jasmin pun pupoljaka, ali mi se nada gacati po blatu da bi slikala.

Mikice, moja hoja je zimi uvijek stajala na istom mjestu uz balkonska vrata, a ljeti na terasi sa vrlo malo direktnog sunca.
Mislim da ni moja nije cvala sve dok joj vaza nije postala pretijesna.
Imam je petnaest godina, cvate već desetak, a prvi puta je procvala kad sam je zalila vodom u kojoj se močila kora od banane. Mislila sam da je to bio razlog. Ali ona i dalje svake godine uredno cvate iako je vrlo rijetko dohranjujem.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 20:00
He-he ne znaju oni što Hoya sve ima, pa kad pregledaju sve stranice onda se moraju diviti, jer u tom dvorištu nema što nema.
No ja ću kao i baka izdvojiti tradescantiu i moja je lijepa, ali ova tvoja je čudesna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 20:01
Joj zaboravila sam se pohvaliti dihondrom. Hvala ti na savjetu spasila si mi je i već baca nove listiće i to u mom toplom hodniku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 20:48
za mrkvicu i pastrnjak
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 22:54
Prava kraljica među cvijećem

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 00:51
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

A pogledajte ovu ljepoticu. Izvađena iz zemlje i spremna za zimu. Nije se  
Danas sam spremala biljke u zavjetrinu i to tako da onog dana kad zahladi samo razvučem najlon ili zrakopropusnu foliju.
Za razliku od lani, ove godine sam spremna:

Sve je lijepo i kasne krizanteme i gladiole koje još vatu, ali sam morala izdvojiti ovu sliku jer mi je prekrasna.
Usput da se zadivim i dihondri!Clap

Ja se ove ljepote ne mogu nagledati !       smile55
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 09:02

Upisujem se za razmenu, Smile nudim (kad jednom dodjem) žutu za korenčić ove ružičaste lepotice (alstromerije).

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 11:49
Triša, i od svih mojih dihondri je najljepša ova koju sam spremila u kuću.

moon, hvala ti.

anči, nadam se da će i tvoje dogodine biti takve.

Gute Fee, hvala ti.

Mimar, samo ti nama dođi pa onda uzmi što god ti se svidi. Samo da znaš da mi u dnevnom raste grančica od tvoje kohlerie i da te se svaki dan sjetim!

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 14:05
smile200
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Nevena M. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nevena M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 15:43
smile141
Cvijeće mi uljepšava dan.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:30
smile71
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 17:11
antonija, Nevena, tikvić Thumbs%20Up

Nisam aktivna u vrtu, ružno je vrijeme i ne mogu ništa slikati, u kući imam malo sobnog cvijeća, ali sam zato ovaj tjedan imala druge zanimacije.
Na Riječku kavicu nisam došla jer nisam imala izbora. Prijateljici za rođendan:

A to se u našem društvu ovako slavi - do jutra!
Svi smo sad u 50-tima.

Malo odmora i ...

... sve je spremno. Dolazi vrijeme kad ćemo se polako okupiti u punom broju, za blagdanskim stolom - vrijeme je adventa i meni su to najdraži dani u godini.
Uh, što volim zelenu boju ...
Eto, nema mog vrta u pet slika, ali, za one koji me ne poznaju: ovo vam je - hoya u tri slike ...  

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 17:22
Vidim da si bila zaokupljena drugim stvarima,a ne vrtom.
Torta izgleda jako lijepo,a vjerujem da je bila fina,a proslava super.
Vidim da i ti kuću uređuješ u prazničko ruho,ne volimo zimu,ali zato su nam ovi nadolazeći dani jedni od najljepših u godini.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 17:46
Je, mali katus. Meni je ovo najljepši dio godine. Već danima prevrćem po lampicama, snimam detalje za jaslice ...
A torta? Pa nema fešte niti kod mene, a sad više niti kod prijatelja, za koju ne moram raditi baš ovu tortu!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 196197198199200 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.