Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 272>
Korisnik
Poruka
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 23:23
Najtužnija sam kad neki cvijet pazim i njegujem cijelo ljeto i onda mi preko zime propadne Confused
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 06:20
Ivna, ja ti nisam od onih koja brzo odustaje. Stalno nešto isprobavam. Ove godine mi je dihondra "zimski izazov"LOL.

Suncee, nije kod mene vrijeme stalo; Letiiii, ali da je barem malo sporije Wink

Gute, ja sam se naučila na taj kamen. I to onaj, meni najružniji - sivac. Sad je mokar, taman, sve mi je tmurnije dvorište zbog njega.

Misty, reznice ovih margaretica sam si spremila, uredno posadila i - crkle. Valjda od silnih kišurina.
Ali dogodine ih moram opet nabaviti!

Smrcko, već si ti daleko, ali ja ti ovako šaljem pozdrav za mamu smile78

Ja ti Triša živim u đumbusu, na tepihu hrastovog lišća, obrubljenim skliskim betonskim puteljcima zelenim od mahovine ...
Tako da ti ovih dana više gunđam i prigovaram nego što pjevam ...

Panda, jedino lijepo ovih dana u mom vrtu ste vi - ovdje u vrtu na forumu. U naravi su kiše, oblaci i vlaga.

Ančice, koliko god nam propadne, opet nam puno (previše) ostane LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 10:00
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

A pogledajte ovu ljepoticu. Izvađena iz zemlje i spremna za zimu. Nije se  
Danas sam spremala biljke u zavjetrinu i to tako da onog dana kad zahladi samo razvučem najlon ili zrakopropusnu foliju.
Za razliku od lani, ove godine sam spremna:

Sve je lijepo i kasne krizanteme i gladiole koje još vatu, ali sam morala izdvojiti ovu sliku jer mi je prekrasna.
Usput da se zadivim i dihondri!Clap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 22:45
Hoya ja sam moju dihondru stavila na verandu. Dakle tvoja u toplom, moja na svijetlu u srednje toplom.Jedna od tih dviju mora preživjeti, naravno i one na zakorijenjivanju,
Jednu sam ostavila vani da vidim hoće li preživjeti......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 00:41
Hoya lijepa ti je dihondra, nadam se da će ti se i reznice zakorjeniti...Drago mi je da ti se zakorjenila skevola, donesti ću ti ja grančicu moje roza, možda ti se i ona zakorjeni...
Morati ću te opet žicati alstromerije za moj novi vrt koji sam krenula uređivati. Tamo će biti dosta mjesta i dosta sunca, pa se nadam da će im tamo odgovarati...WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 06:33
Lora, mislila sam da je grana scaevole korov i iščupala sam je. Nadala sam se da će preživeti moj teror, ali - na žalost - nije. Ovih je dana gledam obješenu.
Bravo za dihondru. Malo ja - malo ti, imamo je spremnu na sve strane. Pa valjda ćemo barem negdje uspjeti.

Jagoda, alstroemerie te čekaju! A scaevola - nemoj mi je nositi jer je s njom jako teško. Ovo sa mojom grančicom je bilo pravo čudo i rađeno: točno grančica koja treba, točno u vrijeme koje treba, točno ... i ja ćorava na kraju sve upropastim (da se ne izrazim prosto Confused).
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 16:37
opet imam komplekse Cry
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 23:34
Ja ču samo reči:"vau cvića"smile93
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 06:55
Hamara, nema potrebe imati komplekse - tvoj je vrt otmjen i uredan prema mome!

Mirice - tu si mi. Neka si mi ti došla!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 06:57
Prije par dana sam vadila korjenaste biljke. Bilo je svakakvih oblika.
Već par dana pokušavam naći vremena da vam pokažem jedan zagrljaj dviju mrkvi:

i jednog neobičnog pastrnjaka:

Svaka sličnost sa ljudskim rodom sasvim je slučajna LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 06:59
Hoyček, da se i ja javim iz mraznog Međimurja.. Mogu ti reći da mi lijepo napreduju batat i tradescantia koji su tvoji darovi a unutra su pospremljeni, uz sukulentiće naravno. Isto tako vjerujem da će proljeće uspješno dočekatis ve vrtne biljkice koje si mi poklonila a ja ih zasadila..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 07:00
Joooooj, mrkve u zagrljaju i dečko pastrnjak! Smile Thumbs%20Up Baš su šesni!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 12:49
smile96 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 15:02
Anaida, ti imaš lijepa iskustva sa čuvanjem biljki po zimi (za razliku od mene). Znam da su kod tebe na sigurnom.

Vilmač, vidiš kakveih budalaština se nađe kod mene. Ja sam se od srca nasmijala kad sam ih izvadila iz zemlje.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 15:26
Tonguehvala što si ih podjelila s nama i mene si slatko  nasmijala iako me sinusi danas razvaljuju do bola!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 17:25
priroda čini čuda!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 19:54
draga moja  ja neznam gdje sam do sada bila kada nisam pregledala tvoj vrt.e danas sam imala nešto više vremena i prelistala ga od prve do poslednje stranice i oduševila se ljepotom tvoga vrta.
na kompu imam jedan folder gdje izdvajam najljepše slike iz vaših vrtova a kod tebe sam izabrala ove.

Uploaded with ImageShack.us

hoja je predivna imam dvije šarenolisnu i ovu kao kod tebe još su malene ali sada kada sam vidjela tvoju posvetiću više pažnje ovim ljepoticama

e baš je kraljica prekrasna boja

e ovu biljku bi željela imati koja ljepotica
 a pasek je predivan posebna smile78 za njega

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 20:23
Ti si zaista dobra Hoya,pa meni nikad nije palo na pamet da slikam mrkvu koju iskopam,sljeseće godine ću i to slikati,uvijek se nađe koji zgodan primjerak.smile195
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 21:10
smile96
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 07:48
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Joooooj, mrkve u zagrljaju i dečko pastrnjak! Smile Thumbs%20Up Baš su šesni!
smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.