vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 49> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno ! ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Nataly springy
![]() sunceee
![]() LOVRO
![]() Gute Fee
![]() svima hvala na posjeti mojim stranicama!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() sinoć sam uhvatila malo vremena pa ih evo!
|
|
![]() |
|
fikus benjamin sam dobila ljetos!
dracena je prva sobna biljka koju sam dobila!
roza kalanhoa i dalje cvjeta!
a sad ono najvažnije! passiflora koju sam dobila od kontesse! svo lišće joj bilo opalo al ja sam je zasadila i vidite sad koliko ima novih izdanaka! nitko sretniji od mene! tu je također i jedna pasiflora koju sam dobila od Tikvić!!! hvala curke drage!
![]() mladi izdanak passiflore
![]() dva sam puta kupovala pikiranu lavandu i osušila bi se prije nego bi je zasadila! stoga sam od susjede uzela dvije male grančice, stavila ih u odu i vidite kako su pustile žile!
i na kraju,vrijeme je krizantema pa i kod mene krase dom!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš lijepu kolekciju sobnoga bilja, i pasiflore, jesu li ti iste |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hvala antonija! kontessa i Tikvić kažu da je to kombinacija žuto-plavo! jedva čekam da procvjetaju pa da vidim! ono što me zanima je da li passiflofe mogu cvjetati i zimi!?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sobne biljke su super, ali vani je ipak najljepše
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
neznam , ja ih imam vani pa mi zimi ne cvijetaju, kako se ponašaju unutra neznam, mislim da svaka biljka zimi treba malo odmora!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasno vilmač a šeflera ti je prva liga moja je sad jedna grana od 30 ak cm a na njoj jedno 15 malih grancica sa po dva mala listića :D
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
VILMAC pohvale i za sobne biljke
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
vilma pod broj jedan šaflera je
![]() Uploaded with ImageShack.us, a i ostale biljke su predivne ,gledam tvoju pasifloru imoja je ista odbacila listove u prostoriji iako nije tako toplo na stubištu u stanu ali pušta nove izdanke pa neznam kako će podnijeti ovu zimu u ostalom vidjećemo. |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Sve pohvale za sobne biljčice!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepe sobne biljčice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija Triša panda gioiaa Fany 54 sunceee moon
svima hvala na posjeti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasno cvijeće Vilmač
![]() |
|
![]() |
|
hodničko cvijeće ti je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno sobno cviće imaš,a moram priznati da nisam znala da lavanda u vodi može pustiti žilu,eto i to je lipo znati!Ja sam samo posadila grančicu i sada imam prilično velike grmove.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš ti je lijepo i zdravo sobno bilje, vidi se da ga njeguješ odlično!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |