pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kombinacija crvene ruze i kadife :D
![]() lopoči ljetos ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
nakon renoviranja kuce tj tjekom kamenjar pred kucom je ovako izgledao i naravno mama ga je uspila spasit
![]() i sad izgleda ovako :D ![]() |
|
![]() |
|
ova jagodica je dns uslikana i stalno tako cvate od proljetos :)
![]() |
|
![]() |
|
eo dđunglica u boravku :)
![]() |
|
![]() |
|
i naravno dugo ocekivana strelitzia reginae
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sorry svima na brzaka ucitano pa objavljeno :)
moon hvala ti od srca :D |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ma nema frke, upala sam između fotkica pa sam se ponovo vratla i baš mi je drago da jesam - sve je prekokrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bravo za streliciju !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
panda sve pohvale za vrt,dzunglicu i streliciju
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E ta mi se posebno sviđa!
![]() ![]() ![]() A naravski i ljetno cvijetne su prekrasne boje!
![]() Lopoči
![]() Onaj kamenjar uz kuću je prva liga.
A sobno cvijeće, pa pravi zimski vrt.
Što drugo nego veeeliki pljesak!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće, slika koju je Baka izdvojila je izvrsna, mami na šetnju...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Samo sam jednom bila u tvom vrtu i bilo je prekrasno šetati i razgledavati tvoje biljčice, prekrasne su bile i preko ljeta, iako si svašta morao propustiti, jeedna velika pusa za mamu koja je njegovala cvijeće u tvojoj odsutnosti, a nadam se da si je izljubio svu kaj ti uspjela spasiti kamenjar nakon renoviranja kuće!!!!
Prekrasna strelicija, još da tvoja i moja procvjetaju, iako neće skupa biti ni do koljena onoj od Kiki-ko, ali nitko sretniji od nas!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja zavirila u krasne slikice i ugrijala se u ljetnom izdanju!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon hvala ti za obije posjete setaj i dalje ako te stagod zanima samo pitaj :D
anči 39 hvala na posjeti svrati opet :) gioiaa- hvala ti na posjeti i ti svrati opet :) bako- hvala ti na posjeti i na pohvalama svrati opet ako te sta zanima neki pelcercic lopoci na primjer ima ih ko u prici ako kome treba moze dobit samo sto sam pomjeso boje od rasada :( lantana hvala i tebina posjeti :D freeland - svrati jos koji put ja mislim da se neces razocarat :D uh jesam ju izljubio a i ona mene ja i mama ti to sve skupa odrzavamo vecinom ti se ja brinem za cvijece u saksijama i kad treba naveliko rošadu pravit po cvijetnjacima ili tako nesto dok mama to okopava naravno ja isto uskocim al ona vecinom odrzava :)ja jos zivim kod njih dok malo si ne zaradim kako treba a i necu jos od njih rano mi je tek mi je 17 jos malo 18 :) spasila je ona moje i njeno zajednicko :D a strele nek sam budu zive pa kad procvijetaju ima vremena :D anaida grij se i drugi put :D |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
panda, svaki nas puta obraduješ s novim biljkama, lijepim kombinacijama biljaka a i đunglica u dnevnom boravku ti je super!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
hvala sunce srce si :)
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
panda pa ja neznam kome treba više lijepih riječi.tvom cvijeću, tebi ili tvojoj dragoj mami.sve predivno, iako sam veći ljubitelj vrtnom nego sobnog bilja sve pohvale i za džunglicu. bravo
|
|
![]() |
|
hvala ti magnolija :)
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e baš je baka pogodila sliku koja mi je naj i upravo takav vrt mi se sviđa
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je cvijeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |