Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 120> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma bravo za orhideju, radujem se s tobom |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Lovro,čekaj poštara |
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Antonija, ja recimo ovak raspoznajem male rogiće, cv.stapka je lijepe zelene boje, i malo na špic, a korjenko je bledunjavo zelene i obliji. 100% laičko raspoznavanje!
Toni, Vilmač, Baka, Sunceeee i naravno, Antoniji jedan veliki pozdrav. I ja šećem vašim vrtovima i divim se ljepotama bilja i vaših ruku, ali ne stignem ostaviti traga. Jurim, žurim na sve strane. |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Uvijek je lijepo k tebi navratiti! Često samo malo provirim ali ne ostavim traga!
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Pa dakle.. ja sam valjda jedina kod koje je orhideja nakon bujnog cvjetanja, prestala i štrajkala godinu dana i krepala!
![]() Mogu zamsliti kako se veseliš ponovnom cvjetanju!
![]() |
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
eeeeeeee potpuno te razumjem
![]() tako i ja hodam oko cvijeća i gledam ima li što novo, neki listić ili pak pupoljak pa napravim uzbunu
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Jedan izdanak je korijen, a drugi jeje cvjetna stapka!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
bravo za novitete
![]() ![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
Ljudi moji dragi!
I treća orhideja se probudila! Sramežljivo izviruju neka dva nova izdanka! Ja jakoooo vesela!!! ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala svima koji šećete mojim stubištem i kitite me riječima pohvale.
Freeland, kad mi ju je susjeda davala u proljeće, ona si je uzela malu , spodnju granicu, tak da je sad samo "osnovna" bujna grana sa padajućim korjenima. Ako kaj potera, tvoje bude, pamtim! A ovo je mala obična monstera, još je mala pa se nisu rascjeckali listovi! Ak je kod tebe nekaj treće, slobodno doneseš! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
divne su ti orhideje, bravo za nove cvijetiće
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Ja imam nešto slično, tri mladice, jedna je za tebe ako želiš, a ti vidi ima li jedna mladica od tvoje!!! Da li imaš filodendron monsteru, nekak mi se čini da bi ti pasala na stepenicama ispred onog staklenog zida!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
EVO GA.
Opet je procvjetala prva orhideja ![]() ![]() Sad još čekam drugu, ali ona još stiska prstiće ko mala beba. I onda treću... hm... te se bum načekala.... |
||
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Nek ti lijepo cvate orhidejica! Ja sam imala tri ali nisam se baš dobro o njima brinula, pa sam ih radije darovala jednoj mojoj dragoj susjedi koja ih obožava, nadam se da će kod nje uživati..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Gioiaa ,
![]() Antonija, ne ništa ne diram, sve majka priroda! |
||
|
||
![]() |
||
|
otkineš li ti dio cvijetne stapke kad ocvate orhideja , ja sam baš sinoć googlala i pročitala da se, kad ocvate, otkine iznad trećeg lisnog zgloba, tako sam i napravila, po njima tu bi trebala potjerati
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
adenium,teglice i za probudjenu orhideju
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |