Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 55> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još nešto naučih. Kažete - frost. Potražit ću da vidim što bi to bilo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Tatjana hvala!ovo sa tanjurima je jednostavno,zalijepiš motiv to jest prvi sloj salvete,posušiš,pređeš sa frostom,posušiš i lakiraš.to je to.staklo je prozirno a frost ili bezbojna boja za staklo ostaje ili prozirna ili onakodobiješ kao mliječno staklo.meni se to više sviđa nego podloge.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
još jedno pitanje kako ti ostanu zdjele i tanjuri tako prozirni.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice a ja mislila kako ti znaš raditi na sviječama,a kad ono i ti si početnik.Kad naučiš napiši kako se radi i koje ljepilo treba, da i mi neuki probamo to napraviti.
Radovi su ti kao i uvijek super, ne treba niti jedan komentar. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
mollila bih vas ako znate gdje,na kojim stranicama.ili čijim bi mogla naći više o salvetnoj tehnici na svijećama da mi to napišete,možda netko od nas ovdje ima iskustva s tim ,sviđa mi se a malo znam!
|
|
![]() |
|
evo mojih prvih svijeća,pretražila sve živo kako se rade ali sve nešto piše"usitno",jedino sam shvatila da treba posebno ljepilo a da je rad u principu isti a onda ponovo problem,u Splitu nema ljepila pa mi je vlasnica art shopa priskočila u pomoć i donijela mi svoje koje ja kod kuće imala dok mi ne naruči i evo mojih svječica!tako samsretna i ponosna na njih!još su ljepši u stvarnosti.(ma dobro,ne moraju se svakom svidjeti ali se meni sviđaju).hvala vam curice na vašim komentarima!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kad ovo vidjeh i ja poželih malo staklenih tanjura. "Ode" ja danas do Offertisime.
I one pločice su baš vesele.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasni radovi, ali ova ptičica......wauuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
I meni je sve prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve, ali bas sve je predivno |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Meni se sviđaju kuhače s anđelčićima!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tanjuri su me oborili,cestitam Slave
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-preprelijepi radovi Slavice,nekoliko puta se vraćam i razgledam,izbacuješ ih kao na traci...
|
|
![]() |
|
ma muči me ovo fotografiranje,znaš da nemam dnevnog svjetla a pod rasvjetom napravim desetak snimaka a jedna uspije,osim toga boje su strava,na primjer ova visilica je modra a ne ljubičasta,podloga na kojoj sam snimala je bjela a ne žuta,sve su boje nestvarne i to mi onda na kraju pokvari rasploženje!a nisam se sjetila tebe majstorice prije dva dana kad si bila uhvatiti da mi malo središ i aparat!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ooo,još novih radova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
onaj prvi tanjur je stvarno velik,salveta je interesantna jer je cijela salveta taj motiv što vidite,ovdje sam upotrebila jednu i po salvetu.Anđeli na mojim visilicama nisu iz gotovih kalupa nego iz kalupa koje ja sama napravim u svojoj "kućnoj radinosti" i stvarno mi dobro ispadnu,ovdje se to baš i ne može tako dobro vidjeti!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Slavice mi smo ti kupile rižin papir u NB i ima toliko
zimskih uzoraka, super je. a koštaso je mislim 17 kn, nemoj me držati za riječ, ali bilo je jeftino. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
budem,budem,doći ću ove dane.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |