Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poslala sam vam pp.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kako nisam više znala što sam slikala od mojih visilica a što ne ,slikala sam ih grupno s obzirom da ih je puno(a to je tek djelić onog što moram napraviti).ovo posljednje je tanjur koji ovdje i ne izgleda toliko lijepo kakav je u stvarnosti,poluproziran je ,kao i oni mali tanjurići kroz koje se vide moji prsti.ovo iznad tanjura je zdjelica koja je sa stražnje strano valovita,djeluje starinska.salveta na njoj je jedna od onih prema kojima ja osječam averziju i imam ih od samih početaka moga rada a nikad ih nisam upotrebila,iznenadila sam se kako se dobro uklopila i sad sam promjenila mišljenje o njoj.iza sviječa,ono četvrtasto je preklopno ogledalo,vrlo efektno izgleda i žao mi je što nisam slikala prije rada,normalno kupljeno je u jednoj od onih"sve po osam"trgovina.
Mima još jednom hvala na informaciji!vidjela sam pp i odgovorila!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
o draga moja radovi su ti predivni a ona slika sa salvetom koja ti izaziva averziju .....pa nemam rijeci, mislila sam da je to drvo onako ukoso izrezano, da nisi napisala da je zdjelica ostala bi pri svom misljenju
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
uh, zaboravih etuie za naočale, ovako sto lijepo ne vidjeh skoro
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Slavice ,vidim da se dobro pripremas za nadolazece blagdane,sve su to male drage stvari koje ce obradovati najdraze...ne znam sto bih izdvojila kad je sve tako slatko,mozda one tanjurice ili cetvrtasto ogledalo koje mi se izuzrtno svidja....cestitam draga.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice ma perfektni su ti radovi. Imaš i rižin papir s zimskim uzorcima super se da napraviti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slavice,radovi su fantastični! gdje si nabavila one motive? 2 slika,prvi red,prva 2 rada?
|
|
![]() |
|
hvala moje drage curice!Tatjana sve su salvete,nemam rižin papir.Rose kao daleko ti je-dođi pa vidi i uzmi štogod ako ti se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
budem,budem,doći ću ove dane.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice mi smo ti kupile rižin papir u NB i ima toliko
zimskih uzoraka, super je. a koštaso je mislim 17 kn, nemoj me držati za riječ, ali bilo je jeftino. |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
onaj prvi tanjur je stvarno velik,salveta je interesantna jer je cijela salveta taj motiv što vidite,ovdje sam upotrebila jednu i po salvetu.Anđeli na mojim visilicama nisu iz gotovih kalupa nego iz kalupa koje ja sama napravim u svojoj "kućnoj radinosti" i stvarno mi dobro ispadnu,ovdje se to baš i ne može tako dobro vidjeti!
|
|
![]() |
|
ooo,još novih radova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma muči me ovo fotografiranje,znaš da nemam dnevnog svjetla a pod rasvjetom napravim desetak snimaka a jedna uspije,osim toga boje su strava,na primjer ova visilica je modra a ne ljubičasta,podloga na kojoj sam snimala je bjela a ne žuta,sve su boje nestvarne i to mi onda na kraju pokvari rasploženje!a nisam se sjetila tebe majstorice prije dva dana kad si bila uhvatiti da mi malo središ i aparat!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-preprelijepi radovi Slavice,nekoliko puta se vraćam i razgledam,izbacuješ ih kao na traci...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tanjuri su me oborili,cestitam Slave
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Meni se sviđaju kuhače s anđelčićima!
|
|
![]() |
|
sve, ali bas sve je predivno |
|
![]() |
|
I meni je sve prelijepo.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |