Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 96> |
Korisnik | |
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo, još malo japanskog ... šarma?!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Arnolde ja se izgubila na onoj japanskoj stranici. Pogledam jedno slovo, pa drugo, i ne vidim puno razlike
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau koja kavi i ja bih takvu imala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivanita ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 9 |
hvala joope!
![]() |
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Ivanita, mogu ti ja poslati dvije jer ih samo toliko imam, uglavnom se držim kaktusa jer mi nedostaje prostora... samo mi ostavi adresu
![]() |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Ej, djevojke - a sad ozbilnjije - evo linka na neku japansku stranicu, prepuno prekrasnih slika Sempervivuma (uređeni po slovima!):
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Hvala ti,ovako sa stilom još nitko me nije pozvao !!!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivanita ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() ![]() ![]() /07112010278.jpg"> ![]() Slikano je sa mobitelom tako da kvaliteta slike nije baš neka! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Natalija , poslala si mi puno toga i vele oni koji su ostali da sve lijepo napreduje , a ja cu , cim stignem u HR napraviti slikice i staviti ih ! ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
bravo mihaela divne su
|
|
![]() |
|
pozdrav svima, ja sam totalni početnik što se tiče uzgoja biljaka i bilo kakvog skupljanja, ali od nekud se mora početi, jel tako?
![]() čitam vas već duže vrijeme pa sam se odlučila napokon registrirati! zanima me da li postoji mogućnost da mi netko pošalje par BILO KAKVIH ![]() trenutno ih imam par...mislim da su svi ista vrsta...uskoro stavim i koju slikicu! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gute
![]() ne sjećam se što sam ti poslala, ali mislim da čuvarkuće zimi možeš ostaviti vani, samo ne smiju biti na mokrom mjestu (i ne zalijevati ih) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma bas su krasne slicice ! Ja sam presretna jer se sve kaj mi je Natalija poslala , primilo i lijepo napreduje !
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
što me oduševilo je slijedeće: kad sam sadila, bila sam očito jako
nespretna
![]() ![]() ne samo što sam sretna što se obnovio, nego i zato jer se primio očito jako lijepo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |