Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 20:36
antonija, dođi u Rijeku, bit ćeš moj gost! I onda "uz put" kavica! I vidiš svih!

Anaida, vidiš kako si pogodila. Obožavam vaze i cvijeće, npr. gladiole u njima upravo tako, cijele spuštene. Thumbs%20Up

A ti me smrcko sa ovim smajlićem - stiskavcem svu raznježiš. Evo i sada mi sije sunce LOL.
Pelcer u čaši ti neće smetati smile96?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 20:43
Naravno da neće, tražit ću još soka i moliti drugu čašusmilie_girl_352.gif

A čuj kako ja idem u krajnost večer je mogla sinoć završiti sa tvoje strane ovakosmilie_love_400.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 20:50
Hej draga i ja odmah "operirala" srebrnu dihondru, po tvojim uputama. Sada je u kući.
Pa vidim danas ti sja sunce, predivno, tko je rekao da je došla jesen, ni govora.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 21:42
Vidim da je još netko danas imao posla sa biljčicama....Wink
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 21:50
Ajme koliko novih cvijetova si dobila smile57
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 23:24
Baš si lijepe biljkice dobila, želim da ti se sve prime u što uopće ne sumnjam.....

Tvoja ruža zapelcana, a dihondru sam jutros rano stavila u čašu pelcati, tako imam i ja brdo ćaša, pa se može i kod mene desiti da neko dobije i pelcerić sa sokom

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 00:05
Kod tebe stvarno sja sunašce, ima noviteta
E i ja sam srebrnu dihondru unijela u dnevni, još s onim prvim ružnijim vremenom, prije toga sam ju malo pošišala. Za sada se dobro drži i na mjestima gdje sam ju pošišala dobila je nove grančice
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 05:44
smrcko, kraj tebe čovjek ne može ostati ozbiljan Big%20smile LOL .

Natali, anči, danas me čekaju slatka posla.

Triša, Lora, ne samo da je moja dihondra u vodi pustila žile, nego, kako kaže moon tek tako ošišana pušta mlade izdanke. Njoj u biti i treba od malena stalno zakidati vrhove.

I ako joj budete šišale grančice nemojte bacati sjeme.  Imam dojam da je meni dojedna nikla. A treba vam 10-tak sjemenčica za jednu vazu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 08:45
koliko noviteta
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 16:03
Gio, malo noviteti, malo moje dugogodišnje - posla k'o u priči!

Malo sam stigla i slikati. Imam krizantemica koje su dosta kasno procvale:
Ovu nisam sadila, pogotovo ne na ovom mjestu; je li moguće da se posijala:
Mislila sam da će posustati, a one su bljesnule u punom sjaju:
Ovo su moje nove alstroemerie kupljene na sajmu. Nisu prestale do sada cvasti!
I kampanule se nedaju:
Malo su mi mutne slike, ali mi se neda ponovo slikati. Jedva sjedim!
Japanske trešnje zriju. Morat ću zvati Japance u berbu:
A pogledajte ovu ljepoticu. Izvađena iz zemlje i spremna za zimu. Nije se ni malo omela. Čak što više - ove godine nije bili ljepša!
I još pokoja gladiola:

Opet imam problem sa hrastom tako da smo sinoć napunili 15 košara kosilice, a jutros je dvorište bilo isto kao i jučer ujutro. Užas!

Danas sam spremala biljke u zavjetrinu i to tako da onog dana kad zahladi samo razvučem najlon ili zrakopropusnu foliju.
Za razliku od lani, ove godine sam spremna:

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 17:05
Ajme koji raj za oči!! Kamenjari u predivni!Thumbs%20Up
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 17:22
Ho, ho, pa kod tebe nema jeseni. I dalje ti je sve preprekrassno

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 18:57
Kao što je rekla Lora kod tebe nema jeseni,sve ti je puno bojaTongue,kad samo pogledam svoje dvorište gdje nema ni jednog cveteka.Confused
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 18:59
pravu ljepotu si nem pokazala, znači spremna si za zimu, super
hvala ti draga na pozivu, rado bi došla, ali ja sam taaako daleko, u nas ima izreka "što južnije to tužnije", kad vidim vaša druženja, ivanićka, zagrebačka, a meni do splita treba dobra 3 sata vožnje. nadam se da ću u siječnju u zg. na seminar (svake godine idem)pa ću tamo se pokušati sa nekima naći, a kakve sam sreće možda ga ove godine ne bude, zbog recesije jer sam na proračunu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 19:54
Mira, Lora, mali kaktus, antonija - hvala vam što ste prošetale mojim vrtom.
antonija, možda jednom seminar organiziraju u Opatiji. Ne mora uvijek biti u metropoli Wink

Kad sam već slikala da je stavim u u svoju temu:
moja dihondra silver
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 20:16
Draga Hoya malo sam kopala po slikama tvoje teme da nađem gdje sam to vidjela dihondru negdje oko 164 stranice kažeš niknula iz sjemena, zar cvate ili ima za kupiti sjeme ja bih to uzgajala kao jednogodišnju biljku, a Bože koje sam opet sve ljepote vidjela kod tebe, sama sabi kažem da bi barem jednom mjesečno trebala pregledavati tvoj vrt i uživati u njemu. Ovo sam mora ponoviti jer je mi se sviđa kako je cvijet kada procvate kao vjenčić.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 20:52
smile227 koje krasno cvijeće, a kamenjar je san snova!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 22:49
Osim za hoyu i alstroemie, postala si sinonim za dihondru. Lijepo ti je cvijeće, posebno ono na crvenom stolu Clap
život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 08:32
prekrasne slikiceClapClapClapClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 09:40
Hoya, prekrasno...smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.