Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
antonija, dođi u Rijeku, bit ćeš moj gost! I onda "uz put" kavica! I vidiš svih!
Anaida, vidiš kako si pogodila. Obožavam vaze i cvijeće, npr. gladiole u njima upravo tako, cijele spuštene.
![]() A ti me smrcko sa ovim smajlićem - stiskavcem svu raznježiš. Evo i sada mi sije sunce
![]() Pelcer u čaši ti neće smetati
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Naravno da neće, tražit ću još soka i moliti drugu čašu
![]() A čuj kako ja idem u krajnost večer je mogla sinoć završiti sa tvoje strane ovako ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga i ja odmah "operirala" srebrnu dihondru, po tvojim uputama. Sada je u kući.
Pa vidim danas ti sja sunce, predivno, tko je rekao da je došla jesen, ni govora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vidim da je još netko danas imao posla sa biljčicama....
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ajme koliko novih cvijetova si dobila
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Baš si lijepe biljkice dobila, želim da ti se sve prime
![]() Tvoja ruža zapelcana, a dihondru sam jutros rano stavila u čašu pelcati, tako imam i ja brdo ćaša, pa se može i kod mene desiti da neko dobije i pelcerić sa sokom ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe stvarno sja sunašce, ima noviteta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
smrcko, kraj tebe čovjek ne može ostati ozbiljan
![]() ![]() Natali, anči, danas me čekaju slatka posla.
Triša, Lora, ne samo da je moja dihondra u vodi pustila žile, nego, kako kaže moon tek tako ošišana pušta mlade izdanke. Njoj u biti i treba od malena stalno zakidati vrhove.
I ako joj budete šišale grančice nemojte bacati sjeme. Imam dojam da je meni dojedna nikla. A treba vam 10-tak sjemenčica za jednu vazu.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koliko noviteta
![]() |
|
![]() |
|
Gio, malo noviteti, malo moje dugogodišnje - posla k'o u priči!
Malo sam stigla i slikati. Imam krizantemica koje su dosta kasno procvale:
![]() Ovu nisam sadila, pogotovo ne na ovom mjestu; je li moguće da se posijala:
![]() Mislila sam da će posustati, a one su bljesnule u punom sjaju:
![]() Ovo su moje nove alstroemerie kupljene na sajmu. Nisu prestale do sada cvasti!
![]() I kampanule se nedaju:
![]() Malo su mi mutne slike, ali mi se neda ponovo slikati. Jedva sjedim!
Japanske trešnje zriju. Morat ću zvati Japance u berbu:
![]() A pogledajte ovu ljepoticu. Izvađena iz zemlje i spremna za zimu. Nije se ni malo omela. Čak što više - ove godine nije bili ljepša!
![]() I još pokoja gladiola:
![]() ![]() Opet imam problem sa hrastom tako da smo sinoć napunili 15 košara kosilice, a jutros je dvorište bilo isto kao i jučer ujutro. Užas!
Danas sam spremala biljke u zavjetrinu i to tako da onog dana kad zahladi samo razvučem najlon ili zrakopropusnu foliju.
Za razliku od lani, ove godine sam spremna:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ajme koji raj za oči!! Kamenjari u predivni!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ho, ho, pa kod tebe nema jeseni. I dalje ti je sve preprekrassno
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao što je rekla Lora kod tebe nema jeseni,sve ti je puno boja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pravu ljepotu si nem pokazala, znači spremna si za zimu, super
hvala ti draga na pozivu, rado bi došla, ali ja sam taaako daleko, u nas ima izreka "što južnije to tužnije", kad vidim vaša druženja, ivanićka, zagrebačka, a meni do splita treba dobra 3 sata vožnje. nadam se da ću u siječnju u zg. na seminar (svake godine idem)pa ću tamo se pokušati sa nekima naći, a kakve sam sreće možda ga ove godine ne bude, zbog recesije jer sam na proračunu! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira, Lora, mali kaktus, antonija - hvala vam što ste prošetale mojim vrtom.
antonija, možda jednom seminar organiziraju u Opatiji. Ne mora uvijek biti u metropoli
![]()
Kad sam već slikala da je stavim u u svoju temu:
moja dihondra silver
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Hoya malo sam kopala po slikama tvoje teme da nađem gdje sam to vidjela dihondru negdje oko 164 stranice kažeš niknula iz sjemena, zar cvate ili ima za kupiti sjeme ja bih to uzgajala kao jednogodišnju biljku, a Bože koje sam opet sve ljepote vidjela kod tebe, sama sabi kažem da bi barem jednom mjesečno trebala pregledavati tvoj vrt i uživati u njemu. Ovo sam mora ponoviti jer je mi se sviđa kako je cvijet kada procvate kao vjenčić.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Osim za hoyu i alstroemie, postala si sinonim za dihondru. Lijepo ti je cvijeće, posebno ono na crvenom stolu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne slikice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, prekrasno...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |