jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidi se da jako volis ruze ,a imas i zasto predivne su
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Lantana, ruža će krenuti nema sumnje, Dalmacija joj godi.
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Rosa 2 - tako mi je drago da nisam neshvaćena!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
[http://img221.imageshack.us/img221/1306/dsc00355t.jpg]/img
Evo me natrag u moj friški vrt. Povremeno sam obilazila po vašim vrtovima, ali moje obaveze na neko vrijeme zaustavile su me u stavljanju svojih slika. Ipak, trudila sam se snimati sve što mi se u vrtu činilo zanimljivim, pa ću ih sad, malo po malo, stavljati... |
|
![]() |
|
[http://img705.imageshack.us/img705/4928/dsc00355mo.jpg]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je naraslo od jedne grančice i prvi put procvjetalo u proljeće. Ako netko zna kako se zove, molim napišite mi. Ja se dvoumim je li vajgela ili kolkvicija. Inače nema takvih biljaka u okolici |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Dobro došla maestral! Ruže su ti prekokrasne osobito bijela i žuta volim te dvije boje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Zelenka na pohvalama, i tebi dobrodošlica u moj vrt
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Jel se ovaj grmić zove zvjezdan ??? Inače predivan je i volim zvjezdane ali ne vidjeh ih te boje samo roze i ljubičaste ako je to to!
|
|
![]() |
|
Ruže koje su napokon dobile svoje stalno mjesto i festuca glauca
![]() Uploaded with ImageShack.uso Lavaglut ![]() Uploaded with ImageShack.us Lavaglut i Monica |
|
![]() |
|
Koliko znam, pravi im je naziv osteopermum, ali zovu ih i ostići. Ovdje na tržnici znaju ih prodavati kao margaritele, ali tako često nazivaju sve biljke koje imaju oblik cvijeta velike tratinčice.
Nije zvjezdan, on cvjeta u jesen i ima sitnije cvjetove, a ovaj je najbujniji u proljeće i povremeno cvjeta cijelu godinu. Po mirisu i obliku lista i obliku cvijeta najviše me podsjeća na neven |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maestral, lijepa ti je kombinacija festuce i ruže
![]() morm pohvaliti i one ruže sa prethodnih stranica jer su predivne ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Prelijep je! A krasne su ti i ove dvije ružice i baš mi se sviđa ova travica nekako ih diže! Inače ja sam isto posadila ovu jesen svoje prve ruže,tri penjačice bijelu,crvenu i žutu,4 čajevke žutocrvenu,crvenu i ljubičastu i 6 mini ružica u raznim bojama jedva čekam da procvjetaju...iduće godine
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđa ova kombinacija s ružama i travom. Ja sam inače nježna dušica al mrvicu komplicirana, pa možda nekad i predugo čekam sa sadnjom dok ne osmislim nešto. U svakom slučaju, u vrtu imam još puuno posla.
Zelenka, pa to je cijela kolekcija. Na proljeće obavezno stavi slike, obožavam ruže |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i kod tebe sam prvi put ušla i sve najbolje za dolazak na forum-- i za početak samo ču reći predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Maestral , par dana me nije bilo . Tek danas sam "otrkrila" tvoj vrt i od pocetka do kraja prosetala ! Neznam da li su mi lljepse roza , bije ili zute ruze ! Prekrasno je , kud god se okrenem !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |