Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 09:04
Niknula je rikola

pa sam posijala blitvu na novi prostor iza kuće.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 11:07
Pa to je kravosas,kako bi ja volio imati kravosasa u vrtu,najljepša zmija,imali ih dosta na Silbi?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:10
Nije čudo da se zmijurine šetaju između svog tog kamenja.
Ali vrt je sve ljepši.Puno si toga napravila, mislim na nove biljčice između kamenja.
A ona slika, koju je ponovila MiraK je smile39Big%20smile
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 13:36
Originalno poslano od člana trava trava napisao:

Pa to je kravosas,kako bi ja volio imati kravosasa u vrtu,najljepša zmija,imali ih dosta na Silbi?
Ja mislim da ima.Ovo je već drugi u godinu dana.Ovo ljeto je susjed jednog hvatao u vreću i bacao preko ograde na zapušteni teren.
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 17:05
Ajde donesi jednoga,dam ti za njega palmu,šteta tako blizu mora da palma ne njiše grane,nego kravosasi njišu repom.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 22:09
prekrasno si uredila novi kamenjar, kameno srce je super, onog gmaza sam nabrzinu preskočila, rikola, blitva njami-njami
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 09:26

Ajde donesi jednoga,dam ti za njega palmu,šteta tako blizu mora da palma ne njiše grane,nego kravosasi njišu repom.
Prvo, kako bi ga zadržao kod sebe u vrtu?Drugo,na mojoj prvoj strani imaš prastaru zakržljalu palmu u nekakvom metalnom kotliću.Ružna,nikad presađena,u žlici zamlje.Svakih 5 godina dobije list.Baš razmišljam kako bi je se bilo super riješiti.Reci mi koja je to vrsta.Dali bi narasla da je u boljim uvjetima?
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 10:14
A veza bi ga lancom.Ta palma ti je Trachycarpus fortunei,znači bonsai primjerak,lijepo ga usadi u onaj bunar,nek malo protegne noge,ili bilo gdje u vrt,ne treba puno mjesta dole a gore da ima za širinu krošnje,mada bi tu kod tebe mogla doći i neka malo egzotičnija palma,ima li po Silbi kakvih drugačijih palmi,pomorci su znali svašta donositi,možeš li napraviti jednu seriju fotki sa palmama?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 13:57
Ok.Prvom prilikom.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:12
Hej draga kamen, sukulenti i more, što još čovjek može poželjeti, ah da malo rige s krumpirom i maslinovim uljem.Thumbs%20Up
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:15
Prva...

Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 19:48
Biće prije da je zadnja.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 21:32
prekrasni sukulenti ,a zmije ne volim Confused
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 09:22

Biće prije da je zadnja.
Vjerovatno si u pravu.Vidim da su i jorgovani procvali.Priroda je zbunjena...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 10:24

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 10:31
Svisveti

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 22:10
Lijepo si složila ovaj buket Clap, a meni je zapeo za oko onaj kameni ornament iza buketa, što je to super izglada.
život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 22:27
Jako jako lijepo ! Preplasila sam se samo strashno one zmijurine . Ja imam fobiju .
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 15:32
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijepo si složila ovaj buket Clap, a meni je zapeo za oko onaj kameni ornament iza buketa, što je to super izglada.
To je replika neke prave stvari koju je tata uzidao u zid koji je nekad bio u dvorištu,a sad je dio unutrašnjosti kuće.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 17:56
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ovaj vikend je vrijeme bilo preeedivno,makar je prognoza govorila drugačije.

Ova sličica mi je dovoljna zahvala, nadam se da ti nije bio veliki problem s paketom i sadnjom biljčica, vidim da te je i krasno vrijeme poslužilo, pa si spojila ugodno i korisno, aako ti sljedeći put bude problem otići i saditi, ma nema problema, ja odem posadim, napasem oči i sve pet!!!!   Misliš li da bi mi bil mrsko!!!!!   Pusa
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.