Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 20:43
Prekrasna slika!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 17:56
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ovaj vikend je vrijeme bilo preeedivno,makar je prognoza govorila drugačije.

Ova sličica mi je dovoljna zahvala, nadam se da ti nije bio veliki problem s paketom i sadnjom biljčica, vidim da te je i krasno vrijeme poslužilo, pa si spojila ugodno i korisno, aako ti sljedeći put bude problem otići i saditi, ma nema problema, ja odem posadim, napasem oči i sve pet!!!!   Misliš li da bi mi bil mrsko!!!!!   Pusa
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 15:32
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijepo si složila ovaj buket Clap, a meni je zapeo za oko onaj kameni ornament iza buketa, što je to super izglada.
To je replika neke prave stvari koju je tata uzidao u zid koji je nekad bio u dvorištu,a sad je dio unutrašnjosti kuće.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 22:27
Jako jako lijepo ! Preplasila sam se samo strashno one zmijurine . Ja imam fobiju .
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 22:10
Lijepo si složila ovaj buket Clap, a meni je zapeo za oko onaj kameni ornament iza buketa, što je to super izglada.
život je more
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 10:31
Svisveti

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 10:24

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 09:22
Originalno poslano od člana trava trava napisao:

Biće prije da je zadnja.
Vjerovatno si u pravu.Vidim da su i jorgovani procvali.Priroda je zbunjena...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 21:32
prekrasni sukulenti ,a zmije ne volim Confused
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 19:48
Biće prije da je zadnja.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:15
Prva...

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:12
Hej draga kamen, sukulenti i more, što još čovjek može poželjeti, ah da malo rige s krumpirom i maslinovim uljem.Thumbs%20Up
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 13:57
Ok.Prvom prilikom.
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 10:14
A veza bi ga lancom.Ta palma ti je Trachycarpus fortunei,znači bonsai primjerak,lijepo ga usadi u onaj bunar,nek malo protegne noge,ili bilo gdje u vrt,ne treba puno mjesta dole a gore da ima za širinu krošnje,mada bi tu kod tebe mogla doći i neka malo egzotičnija palma,ima li po Silbi kakvih drugačijih palmi,pomorci su znali svašta donositi,možeš li napraviti jednu seriju fotki sa palmama?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 09:26

Ajde donesi jednoga,dam ti za njega palmu,šteta tako blizu mora da palma ne njiše grane,nego kravosasi njišu repom.
Prvo, kako bi ga zadržao kod sebe u vrtu?Drugo,na mojoj prvoj strani imaš prastaru zakržljalu palmu u nekakvom metalnom kotliću.Ružna,nikad presađena,u žlici zamlje.Svakih 5 godina dobije list.Baš razmišljam kako bi je se bilo super riješiti.Reci mi koja je to vrsta.Dali bi narasla da je u boljim uvjetima?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 22:09
prekrasno si uredila novi kamenjar, kameno srce je super, onog gmaza sam nabrzinu preskočila, rikola, blitva njami-njami
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 17:05
Ajde donesi jednoga,dam ti za njega palmu,šteta tako blizu mora da palma ne njiše grane,nego kravosasi njišu repom.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 13:36

Pa to je kravosas,kako bi ja volio imati kravosasa u vrtu,najljepša zmija,imali ih dosta na Silbi?
Ja mislim da ima.Ovo je već drugi u godinu dana.Ovo ljeto je susjed jednog hvatao u vreću i bacao preko ograde na zapušteni teren.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:10
Nije čudo da se zmijurine šetaju između svog tog kamenja.
Ali vrt je sve ljepši.Puno si toga napravila, mislim na nove biljčice između kamenja.
A ona slika, koju je ponovila MiraK je smile39Big%20smile
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 11:07
Pa to je kravosas,kako bi ja volio imati kravosasa u vrtu,najljepša zmija,imali ih dosta na Silbi?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,562 sekundi.