Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 67> |
Korisnik | ||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Hajde bergi, fotić u ruke! Ne mogu vjerovati da šetaš mojim pustim vrtom a u tvom te nema toliko dugo?!
Dosta je bilo spavanja |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Ovo je prizor na kojem se duša odmara i uživa!
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Koja ljepota, pravi slapovi
![]() Sve najbolje u novoj godini. ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Ostvarenje svih želja u Novoj 2 011 godini od srca ti želim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
navratila sam i u tvoj vrt, nakon duljeg perioda
želim ti Sretnu i uspješnu Novu 2011. puno zdravlja i sreće! ![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
![]() ![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Prvi put sam u šetnji tvojim vrtom.
I što reći što nisu drugi rekli??? Prekrasnoooooooooo!!!! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Cure moje, zaista ste divne i stvarno je vrijeme da stavim koju sliku ali............ nisam bila u vrtu danima.........ili pada ili me nema doma! Natrpala se obvezama pa ne stignem kvalitetno ništa! Obećajem da ću poslikati vrt ovaj vikend!
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
kOJI DOBAR KOMAD!!!!!!KOMAD KAMENA!!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ma daj Bergi stvarno, pa ne pada kiša stalno, a ja vjerujem da je i po kiši lijepo kod tebe
![]() Vidjela sam kod Mede da si napisala Niš mi se ne da, niš mi se ne da ![]() ulovila te prava fjaka ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Tebe treba svako malo prodrmati, vikend je, ako bude malo sunca prošeći se svojim vrtom i udijeli nam koju sliku
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Nikako ne mogu biti originalna u izrazima divljenja tvom vrtu, biljčicama, kamenjaru, zato se pridružujem svim lijepim riječima izrečenim tvom vrtu |
||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
ovo je predivno , kopiram sliku da je stavim na komp. kao pozadinu nemoj zamjeriti, a i ostalo cvijeće je ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Heeej...gdje si...? Ja bi malo tvojih sličica..
Mislim da sam u Hoyinoj temi pročitala da si imala gauru i da ti je smrznula. Ja imam gauru lindheimeri (bijele boje). Lanjsku zimu mi je preživjela i to bez zaštite.Da li si i ti imala takvu ili neku drugu (možda postoje razne podvrste)? |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
|
Uživala sam šetajuči |
||
![]() |
||
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |