Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 58>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 23:12
Baš ovakav vrt želim, travnjak ogradicu i dio za cvijeće. Urednost u vrtu ( pogotovo u tim gorskim uvjetima gdje jesen donosi i ružne scene kao kod meneCryLOL)mi je puno ljepša od pretjerivanja. Meni će trebati bar deset godina da to postignem , ako i tada.

Vrt ti je prekrasansmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 23:18
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Tija od kad imaš novi avatar? Super je. I hvala na posjeti.Smile
od prošle noći je avatar, hvala i hvala ti što si otvorila temu......još jedan vrt u kom ću uživati.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 00:13

A ovo je detalj jeseni kod mene

Nataly, drago mi je da si otvorila temu tvog vrta i zaista već sada imaš što pokazati. Ova slika jesenjeg ugođaja mi je predivna a i ljubimci su preslatki. Kod tebe će puno toga uspjevati jer ima puno mjesta i vlage i nećeš morati puno zaljevati. Naravno, selekcija biljaka je neophodna zbog klime. Cure, dobre znalice bilja su tu da pomognu oko kreiranja, odabira i svi smo spremni darivati ti nešto što imamo a ti poželiš. Uz tebe smo!

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 06:49
Kuc, kuc...znam da je rano ali eto mene u posjetu Wink! Još jedan vrt za gledanje, drago mi je.A osim toga bit će poučno gledati i učiti što raste i uspijeva opstati na tvojoj klimi, kod mene je ipak puno blaža ali i ja imam iznad sebe jedan velki  "frižider" koji nas pošteno rashladi Big%20smile (Ivančica) i zime znaju biti poprilično oštre tako da i ja muku mučim sa prezimljavanjem biljkica koje ostanu vani...Slikica sa srnom Wink mi je totalno cool Cool LOL.

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 07:17
Stalno sam virila kad ćeš otvoriti temu da ti budem prvi gost u vrtu i onda me je odvukla Šeherezada... Nema veze, glavno da si napokon tu i da možemo uživati u pravom goranskom vrtu.
Kak su medene tvoje čuvarice vrta Heart! Super si počela, samo hrabro naprijed, svaki je vrt poseban i po nečem najljepši.
smile78
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 07:20
Svima hvala na posjeti i riječima podrške:

Lora - "tužim se" jer sam otvorila temu, a za par dana neću imati što pokazati. Počeli su mrazevi... A u kući imam doslovce tri cvijeta. Prozori umjesto za držanje cvijeća služe pekinezerima kao osmatračnica.

Smrcko - draga "susjedo" vjerovatno još ne znaš jedan detalj iz naše Općine. U tvom budućem mjestu stanovanja ljudi pričaju kajkavskim narječjem, a mi u Liču smo štokavci. Ako jednog dana kreneš pričati kajkavski, možda ćemo si morati angažirati prevodiocaWink
Cvijeće uz ogradu nalazi se do ceste i na neki način je problematičan jer cestari po zimi bacaju sol. Moram nešto učiniti po pitanju poboljšanja kvalitete zemlje.

MiraK - od cura na forumu već sam naučila neke stvari. Da, kod mene je veći problem da nešto prezimi. Dalije npr. ujesen moram vaditi iz zemlje jer ih u proljeće više nebi bilo. Ali u mojoj temi vidjet ćete da ima dosta biljaka kojima zima ne smeta. Eto, tu smo da učimo jedni od drugih.

Hug

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 07:30
ivna - samo uđi, nije prerano... Na kojoj si ti nadmorskoj visini? Jesi vidjela kako je lijepa moja srna? Ljepša je od Hortine....smile156

Horti - pa zar je Šeherezada bitnija od mene? Wink Slažem se da je svaki vrt po nečemu poseban i jedinstven. Zato ću tebe angažirati oko uređenja kamenjara...

Cure hvala....Hug
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 10:19
prije svega želim ti dobrodošlicu!!!!Thumbs%20Up jako volim pratiti vrtove od početka tako da ću ti biti čest gost!
moram udijeliti komplimente tvojim ljubimcima,preslatki su tiClap
tvoj ukras za noć vještica je lijep, a oči od srne svijetle li svijetle, neznam što se žališ na ogradu meni je sasvim o.k., tvoj travnjak i predkuća je super, sedumi su prelijepi, kombinacija seduma i erike je prelijepa, i da jesenji detaljčić mi izgleda divnoClap
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 11:12
Vrt ti je super, ljubimci preslatki, a što se klime tiče ne očajavaj.. ti imaš oštre zime, mi u Hercegovini paklena ljeta, znači svi imamo muke po kalendaru.
P.S.
Nije bitno koje je godišnje doba, ti si se bar odvažila otvoriti temu.... a ja????
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 11:29
Super što si i u slikicama s nama!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 11:58
antonija - hvala na dobrodošlici i lijepim riječima, to pogotovo početnicima puno znači. Ograda sam po sebi nije tako loša, ali zidić koji je drži je u stvarno katastrofalnom stanju. Star je i svake godine sve tanji, otkidaju se komadići betona. Trebalo bi to sanirati, ali trenutno nisu povoljne mogućnosti. Bit će kad bude.Tongue

tomica - slažem se sa tobom da gdje god da živiš, klima ima prednosti i nedostataka. Ne znam primjećuješ li da sam se ja nedugo prije tebe registrirala na ovaj forum. Znači da ubrzo možemo očekivati i tvoj vrt. WinkSamo naprijed, lakše je nego što se u početku čini.

anaida - hvala što si svratila u moj vrt. I ja sam svraćala u tvoj, vidjela sve pozitivne promjene u njemu, ali nisam ostavila tragEmbarrassed.

Hvala svima Tongue

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 13:30
Još jedan vrt kakve volim: travnjak, vijeće....
A onaj jesenski kutak je Thumbs%20Up

Naravski slatki su ti i čuvari, ne smijem ih preskočiti da se ne uvrijede!WinkLOL
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 17:33
 Želim ti dobrodošlicu u cvijetno društvo!
 Vrt ti je izuzetno lijep i njegovan, a čuvari vrta  čarobni.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 17:50
I ja ti želim dobrodošlicu u cvjetno društvo,vidim da imaš lijep vrt,a ljubimci su preslatkiTongue
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 22:08

Nisam se ni nadala da ću tako brzo imati goste.

Triša - vrata su ti kod mene otvorena. Nadam se da će vam cvjetati i perunike i bijele campanule. Nemam plave campanule, ali znam tko ima.....Wink

Gospina trava - hvala na pohvaliTongue

moon - u mojem avataru ima više simbolike. Između ostalog za ovo prijevozno sredstvo ne treba trčati na benzinsku. U današnje vrijeme to je velika ušteda.... Što se tiče prostora, okućnica je velika i ne stižem održavati kako treba....Confused

kontesaa - hvala ti. Bijeli sedum sam tek nabavila u proljeće, a crveni je od lani i dosta se proširioWink

nataly....pored ovoliko podrške...vidjet ćeš kako će se naći vremena, mada je meni i sad prekrasno
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 23:08
Srdačan pozdrav i dobrodošlicu od srca ti želim, puno biljčica i puno zadovoljstva s njima, još više prijateljica (ne samo po metli!!!)  i uskoro će tvoj vrtić biti pici-pic, uživat ću u svakoj novoj sličici i radovat se svakoj tvojoj novoj biljčici!!!!!
Na sličicama nemoj škrtariti, ima nas koje zanimaju i zimske sličice, jer uvijek se nađe interesantan detalj za podijeliti s dragim ljudima!!!!!

Čuvarice vrta su ti preslatke, divna imena si im dala!!!!

Pozdrav od Free!smile75
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 23:15
Draga Nataly želim ti dobrodošlicu na forumu i da se ovdje osjećaš kao doma, ovo što si nam pokazala obećava prekrasan vrt, jest da je malo nezgodno vrijeme kako i sama kažeš za predstavljanje vrta ali dok ti pregledaš sve vrtove i sve teme eto proljeća a sa njim i tvoje sličice.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 23:56
Baka - čuvare treba posebno spomenuti jer su opasni, pa ako skuže da ih netko nije spomenuo......

Tikvić - hvala na riječima dobrodošlice i pohvalama

Mali kaktus - jasno ti je da svaka riječ pohvale puno znači i da daje poticaj za dalje. Večeras ne stižem staviti par slikica, ali sutra se nadam da ću stići...

Moon - Tongue

Free - nadam se da ću nekim detaljem uspjeti prebroditi zimski period. Danas je i posljednja biljčica iz tvoje pošiljke zbrinuta. Ali stigao je zato darak od Flavie. Cure hvala.

Smail - imam dosta zaostataka sa pregledavanjem vrtova, pa kako kažeš - dok sve obiđem, doći će i proljeće

Svima hvala na posjeti..Hug
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 00:20
Draga dobro došla u veliku porodicu i dugooo se družila sa nama, ljubimci su predivni a i vrt vrlo lijep i uredansmile57
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 07:42
Nataly, nemam pojma na kojoj sam ja nadmorskoj visini Embarrassed, samo znam da sam u samom podnožju  "male grudice" od oko 1000 metara a bogme ona zna dobrano ohladiti Wink! Čisto da dobro prorade sinusi LOL.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,407 sekundi.