Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 32> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure moje na lijepim riječima!
![]() Umjesto cvijeća slikam kolače...dijeta u planovima...dakle... ![]() Od kojeg želite recepis?? ![]() Prvi kolač je dalmatiner kolač, a drugi munchmallow kocke. |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
njam njam, to je zimsko cvijeće, fino nešta
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Baš lijepo od tebe da si se javila ,već sam se zabrinula jako.
Sviđa mi se ovaj zadnji kolač
![]() A i bor ti je prekrasan da nepričam samo o jelu a trebala bih i ja na dijetu.
Lijep pozzzdrav !!
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, ono burence je baš lijepo
![]() A recept od kolača ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Zacrvrkutah i ja ovdje sa prvim sjajnim zrakama sunca. U mom dvorištu sve se budi iz polusna. Hrpice zemlje svukuda. Krtice su opet imale tulum. Ovaj je trajao malo duže. Trava je ugažena i gusta poput vunenog tepiha. Hladnoća je bakrenom bojom obojala lišće. Zima je na odlasku. Još poneki minus i nalet snijega očekujemo od nje. Ovako kao da je nije ni bilo. Zima me totalno uspavala. Previše robe, hrane i boravka u zatvorenom prostoru. Mene zimogroznu teško je istjerati iz kuće.
Danima već sa čežnjom gledam u svoju terasu. Fale mi mirisi prvih zumbula, karanfila i friško opranog veša na konopu iznad ležaljke. I žubor vode u malenoj fontani-buretu. Zujanje pčela na plamencu i bumbari na žutom sedumu. Prve trešnje i maline.....mmmmm......pa jagode.......i šlag naravno.
(načas zaboravih da planiram dijetu...ne znam koju više po redu, al tko broji??)
Ove 2011 planiram posaditi još pokoje drvo i grm, te neke nove vrste hemerocalisa, plamenaca i pupavica. Možda se ostvare i neki drugi planovi. Još je puno staza koje čekaju da izniknu iz trave.
Javila bih se ja ponekad, samo nikako da smislim nešto pametno. Danas imam inspiraciju, makar u tragovima. Svega imam preko glave, od obaveza, kuće, briga oko djece i nekako mi mjesec preleti od plaće do plaće. Nadam se da nećete zamjeriti što se nisam dugo javljala.
Paketiće što sam obećala, poslat ću na proljeće, obećajem. Kave što sam propustila, popit ćemo nekom drugom prilikom nadam se čim zapuhne neki meni dobar vjetar (sad zvučim ko Mary Poppins).
Ozdravite mi svi, odmorite se koliko uspijete u još ovih zimskih dana, ja ću se probati javljati malo češće nego inače. Samo da znate, nisam neki ljubitelj zime i jednostavno čekam da prođe.....
Neka Vam je cvjetna, zdrava i sretna ova Nova godina! p.s. Svim dragim gostima hvala na posjeti! |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Moram se složiti s našom Anaidom, i ja sam uživala u prekrasnim slikama, kao da uronila u MORE BOJA!!!!!!! ![]() Ali duggggooo te nema, a kada dođeš opet će to biti u tvom stilu, kao ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() Pozdrav! Prvi puta sam ovdje i ostala sam oduševljena sa svim, a tek ova skulptura! Više je nego prekrasna i savršeno se uklapa u vrt. Predivno!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Waterlili gdje si nam ti
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga lilyce ti se baš nećeš više družiti sa nama, ili nam nešto posebno spremaš, jaaaaavi se, jaaaaavi se.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ejjjjjj, nema te dugo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasne slikice, kao da smo uronili u boje..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jesu krasne su orhideje. Ali ja sam vjerojatno jedan od rijetkih cvjetoljubaca neobožavatelja orhideja... više volim , ajmo reći, obično cvijeće.
![]() Kliknula sam na oba linka i oduševio me drugi. T.j. slika dijela tvog vrta!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
orhideje su predivne!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma neee, moraš malo dulje čekati, da ti se pojave sličice!!!
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
LIli kaj ides na Island, malo da se odmoris od klinaca.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo novosti vidim da ste nestrpljivi!
Hvala na nostalgiji i krasnim stihovima u mom spomenaru! Strpljenja molim, malo su mi ispale prevelike slike. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga lilice sigurna sam da imaš novih fotkica, daj malo se sjeti i nas da uživamo kod tebe.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |