Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 76> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tikvic,pregledala sam svu tvoju galeriju i odusevljena sam bogastvom raznolikosti u tvom vrtu,svaka cast
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opet sam setala tvojim vrtom i uzivala u raznolikosti cvijeca !
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivna datura, ruža....
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš sam se nauživala u šetnji ovim prekrasnim vrtom!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Mira pošalji adresu!
Sarita hvala i ![]() I ja prošetala tvojim i takođe uživala . ![]() Hvala ti Smrcko i ![]() Ne znam Misty, ja ih uvjek sijem koncem veljače i nikad nisam ni pokušavala da ih sijem u jesen, obzirom da su jednogodišnje biljke. Ali sve vrijedi pokušati zar ne? |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Samo da ti se javim!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ima li još sjemena od one ljubičaste dature
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sunce hvala na javljanju,
![]() Za Antoniju - ima pošalji mi adresu. |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivan izbor biljaka krasno ukomponiranih u ovaj lijepi hercegovački vrt u kojemu kraljuje jedan do sada neviđeni ljepotan nad svim ljepotanima, veličanstveni sljez
![]() |
|
![]() |
|
Tomica i ja tebi šaljem mnogo
![]() Retriver Sara ako ti se sljez toliko sviđa pošalji adresu. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ženo, ti si divna!!! Jača si od sveg svog cvijeća!!!!!
Samo to imam za reči!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Kamenjarke (Hercegovke) su ti čudo draga free, lome i kamen ali muževe nikako.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jaooooo tikvić prekrasno a ona daturaaaaaaaa.......preljepa je..... :D a brugmansia narančasta je da ti oci ispadnu :D
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja sam došla, izgleda na crnu listu kod tikvića, pitam se zašto?????
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Draga Fre Hercegovke su to čudo i nisi na mojoj crnoj listi, čak šta više...........
![]() Tomica ono za muževe si sasvim u pravu ,ali uvjek postoji ono ali Dragi moj Pandić jako mi je drago da si opet tu, nedostajali su mi tvoji simpa komentari . Kod mene si uvjek rado viđen gost. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
alo se zaletih do tebe da vidim ima li što novoga
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
prekrasan vrt
stvarno sam lijepom šetnjom započela dan |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ja u sitne sate volim šetati u tišini i miru i uživati,uživati,zaista prekrasno cvijeće.a mora biti kod tako krasne i plemenite duše
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |