Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slika koju je Fany izdvojila je fantastična, je li to neki običan kamen, meni se čini kao neki poluobrađeni kamen
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mirjam , opet sam setala tvojim cvijetnjakom i iznova se divila svemu ! Nasla sam jednu slikicu koja je i meni od svoh tvojih najmilija :
tvoj ljubicasti ljepotan ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Draga G.F. dobro došla i ti znaš da na proljeće dobivaš "ljubičastog ljepotana".Imam i bijelog već sigurno 4-5 god.i nikad mi nije cvijetao a ovaj ljubičasti ludnica cvijeća.P O Z D R A V !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan vrt i dobre kombinacije cvijeća.
![]() A ljubimci su medeni ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Samo da javim da sam uživala kod tebe, a mlinski kamen baš je poseban.. Moj Kum ima jedan koji nam je i ponudio ali je prevelik, ogroman i ne znamo ga kako bismo ga digli i dovezli...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kamen, cvijet, kaktusići, baš po mom guštu - prava uživancija za oko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Smrcko,Anaida,Triša hvala vam na posjeti i komentarima koji me uvijek obraduju .P O Z D R A V !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mirjam iz Zadra si?ako jesi nadam se da cu te upoznati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa ćao,nisam iz Zadra nego iz Paga.Upoznat ćemo se svakako jer često sam u Zadru. P O Z D R A V !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo i ja malo prošetala tvojim prelijepim vrtom.Ne znam što me se više dojmilo.prekrasno cvijeće, bodljikavci ili ljubimci.Sve je stvarno
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bodljići su ti za svaku pohvalu
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mlinski kamen i bodljići
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga mirjem malo sam pregledavala tvoj vrt, onako od početka pa kroz sve stranice, imaš smisla za uređenje, sve mi se sviđa. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
]
![]() |
|
|
|
![]() |
|
]
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek je lijepo prelistati tvoje stranice, pogledati krasne biljke i uočiti neke posebne kombinacije
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mačka uživa
![]() hoja ti je prelijepa ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
]
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista krasna vrt!
Po izboru biljaka čini mi se jedan vrt u obalnom dijelu, jel tako!?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |