Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno je u tebe,tvoje cvijeće ne uzmiče pred jeseni
![]() gerber je lijep, kamenjar također, vatreni trn je za deset, ruže, ma sve je za deset ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vatreni trn je zaista vatren, još je mladi imam ga tek drugu godinu, ostavit ću ga nisko ja ne volim visoki grm.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
I ostići se još nedaju.
|
|
|
|
![]() |
|
Ova ružica je neumorna.
Društvo joj radi još jedna ruža koja ima puno pupova.
Neću ju obrezivati sada u jesen nego u rano proljeće.
|
|
|
|
![]() |
|
Javor izgleda tužno, sve lišće je otpalo, samo se grane crvene.
|
|
|
|
![]() |
|
U kamenjaru cvatu neumorni zvončići, a i erika je počela dobivati cvjetiće. jedna mala čuvarkuća još ima cvijet.
|
|
|
|
![]() |
|
Budući da sam danas malo slikala nova događanja u plasteniku, prošla sam malo sa fotićem oko kuće pa evo kako izgleda sada ponešto u cvjetnjaku. Cvate gerber još se neda a ostavila sam ga vani dok nema mraza ovih dana.
|
|
|
|
![]() |
|
Draga mirjam neće patuljček dobiti lifting, tvoji dečki su uistinu slatki.
|
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Ma koji lifting,izgubio bi svoj šarm! |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Uvjek mi je pravo zadovoljstvo prošetati tvojim vrtom.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Smail , nemoj ga voditi na lifting ! Mozda bi ga bolilo ili nebi bil zadovoljan ! I starost je lijepa ! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga duda hvala ti na posjeti mom vrtu,a one ruže stablašice će biti OK u svom novom okruženje, ma vidjet ćeš na proljeće kada procvatu.
|
|
|
|
![]() |
|
Inox koristim ovu svoju temu da zahvalim tvojim patuljčekima na razumnosti bez obzira što su mali i što će ostati na Svom patuljačkom trgu. Budući da je doista veliki broj forumaša pokazao zainteresiranost za patuljčeke ipak neću povući svoj post.
|
|
|
|
![]() |
|
Pa nije to zaraza od jučer izgleda da smo zaraženi već godinama samo to nismo nikome pokazivali.
|
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo me škicala sam tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bogme imamo !
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Izgleda da imamo novu zarazu na CIF-u
![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |