Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:19
ivna: a-haaaaaaaaaaaaa, onda dobro!

gt: čist dobro zvuči!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:19
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

he,he,he zamišljam cvijeće u ovim kacigama.

U nekima bi bilo šteta posaditi cvijeće. Prelijepe su.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:21
Molim boga da bu i moja snaha tak vrijedna. Svaka čast.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:22
Za pegle 5+.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:52
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Dobrodošla i od mene, malo kasnim, ali ima jako puno tema, a ja ti se još gubim po cvjetnjacima ,vrtovima, hacijendama,botaničkim vrtovima, arboretumima svih vrijednih cvjetoljubaca!!!! Tako da, ako opet ubzo ne svratim kod tebe, još lutam...tamo negdje....daleko....Na parkingu Dude_Lave!!! 

Imaš jako puno cvijeća, vidi se Heart!!!!

Kiki_ko, gdje nalaziš takve lijepe sličice?  Pliiissss
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 14:01
Lovro draga, opet sam zavirila u tvoj cvjetni dom!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:28
Opet sam malo šetala! 
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 13:37
A ja opet malo slikala:
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 13:41
Euforbijica.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 13:43
 Mislim da je to begonija.
Ako sam u krivu, molim ispravite me!!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 13:58
prekrasnoClap, sve pohvale za boju zidaClap
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 15:09
Je, mislim da je kraljevska begonija, ja sam imala takvu, doduše nije imala dlakave listiće, ali je neprekidno prekrasno cvala.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 15:38
prekrasna kolekcija, pravi melemi za oči!ClapClapClapClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 17:00
A koliko ti je stara euforbijicaClap
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 17:39
Ne znam.
Prije 2-3 godine mi ju je poklonila kuma, jer nije znala kam z njom.
Imala je još kakvih pol metra više, ali sam otkinula i dala susedi.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 00:36
Prosetala sam od pocetka do kraja tvojim vrtom ! Vidi se da si bio vrijedan ! Dopalo mi se sve od reda cak i sljemovi ili kacige ili ......   smile55
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 01:04
Krasno cvijećesmile99
Ovaj krasni veliki kaktus sam imala davno. Morala sam ga pokloniti zbog selidbe sa sjevera Europe u HrvatskuCry. Ali je ostao u dobrim rukamaSmile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:03
Kroz dan, kad vkradnem minutu- dve, u jednoj ruki bebač, s drugom pridržavam  "grickalice" i  tu i tam rolnem stranice.
Idu nam zubići. Kak izgleda, tri se spremaju, jedan je već probil.
I tak, Vam ja, drago moje društvo, manje više pasivno sudjelujem u vašim slikicama i razgovorima.
Kao i obično, prekrasne biljke u vašim domovima, i još ponešto u vrtovima nam uljepšaju dan!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:24
Ajme još jedna  kuća - botanički vrt!ClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 08:58
Nek je tebi bebica vesela, a mi smo sretni kad nam pokloniš slikicu, dvije!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.