Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ivna: a-haaaaaaaaaaaaa, onda dobro!
gt: čist dobro zvuči! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
U nekima bi bilo šteta posaditi cvijeće. Prelijepe su. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Molim boga da bu i moja snaha tak vrijedna. Svaka čast.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Za pegle 5+.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobrodošla i od mene, malo kasnim, ali ima jako puno tema, a ja ti se još gubim po cvjetnjacima ,vrtovima, hacijendama,botaničkim vrtovima, arboretumima svih vrijednih cvjetoljubaca!!!! Tako da, ako opet ubzo ne svratim kod tebe, još lutam...tamo negdje....daleko....Na parkingu Dude_Lave!!! Imaš jako puno cvijeća, vidi se ![]() Kiki_ko, gdje nalaziš takve lijepe sličice? Pliiissss |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lovro draga, opet sam zavirila u tvoj cvjetni dom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo šetala!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A ja opet malo slikala:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Euforbijica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislim da je to begonija.
Ako sam u krivu, molim ispravite me!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Je, mislim da je kraljevska begonija, ja sam imala takvu, doduše nije imala dlakave listiće, ali je neprekidno prekrasno cvala.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasna kolekcija, pravi melemi za oči!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A koliko ti je stara euforbijica
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam.
Prije 2-3 godine mi ju je poklonila kuma, jer nije znala kam z njom. Imala je još kakvih pol metra više, ali sam otkinula i dala susedi. |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam od pocetka do kraja tvojim vrtom ! Vidi se da si bio vrijedan ! Dopalo mi se sve od reda cak i sljemovi ili kacige ili ......
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasno cvijeće
![]() Ovaj krasni veliki kaktus sam imala davno. Morala sam ga pokloniti zbog selidbe sa sjevera Europe u Hrvatsku ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Kroz dan, kad vkradnem minutu- dve, u jednoj ruki bebač, s drugom pridržavam "grickalice" i tu i tam rolnem stranice.
Idu nam zubići. Kak izgleda, tri se spremaju, jedan je već probil. I tak, Vam ja, drago moje društvo, manje više pasivno sudjelujem u vašim slikicama i razgovorima. Kao i obično, prekrasne biljke u vašim domovima, i još ponešto u vrtovima nam uljepšaju dan! |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme još jedna kuća - botanički vrt!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nek je tebi bebica vesela, a mi smo sretni kad nam pokloniš slikicu, dvije!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |