natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 109> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već sam ti rekla da obožavam tvoje pločice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ja mislim da sva djeca u tvojoj bližoj i daljoj okolini imaju tvoje pločice, ogledala, kutijice, lijepo, nadam se da će postati obavezno da svaka nova beba ima ovakvu opremu.Inače sam baš jučer išla malo prolistati forum tražeči tebe mislila sam da si nekamo otišla, ali dobro je da sam te mislima prizvala.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
curke moje, hvala vam od srca... zaista sam guštala radeći ovaj kompletić... nisam imala previše vremena, ali sam svaki dan pomalo i guštala i guštala....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ne možeš se ne diviti ovomu što si napravila. Stvarno je perfektno.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ajme,sto je cakano,ma preslatko,nemam riječi..... toliko je divno da se nemogu nagledat vog rada. koliko detačja,boja,motivi.... savršeno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,natasa kako je ovo slatko,divno si sve iskompletirala,poklon za Petra samo taki
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zadnjih dana nikako da se sastavim sa vremenom, pa sam već malo željna kistova, salvetica i ljepila....
uspjela sam malo odvojiti vremena, pa sam za kolegicu napravila jedan mali kompletić za babine... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
...hortenzije su prekrasne.... ma kako uspiješ onako fine konture izvest... svaka čast
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne mogu vjerovati!!!svaki put me iznova oduševiš i dobivam volju za rad dok gledam te tvoje ljepote!prvo su me oduševili tvoji"ne baš uspjeli" suncokreti a sad ova slika!ludilo!!predobro,bolje reči savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ne samo da je prelijepo, nego bu sada i Bibi pokusala to napraviti, to ne moram ni reci, vec je vidim sa platnom.
Ali reci dali si lijepila na platno salvetu s lijepilom za platno, jer meni se je skinulo s tekstila. |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
nato, u kojoj školi radiš da dođem na instrukcije? sve mi je prepeprelijepo!!
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-već sam dala svoje mišljenje za slike ali od viška glava ne boli
-meni su predivne,ali hortenzije malo više,svaka čast... |
|
![]() |
|
nekoliko puta u životu sam pokušala posaditi grm hortentije, predivnog cvijeta koji me podsjeća na djetinjstvo, no, nikada mi to nije uspjelo....
odlučila sam je "posaditi"na slikarsko platno, a njega po želji mom agoža smjestiti u predsoblje..... kada sve sredim u predsoblju, za neku javniju sliku, slikam ponovno jer mi se ne sviđa kako su boje ispale pod blicem, na bennoj svjetlosti su puno nježnije... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (izrada slike po koracima na natinekucnecarolije.blogspot.com) |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Odlično, meni se najviše sviđa pozadina
|
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
Kako to misliš ne baš uspješni? odlični su!!! a dječje pločice fant fant fantastične!
|
|
![]() |
|
nisam nešto previše radova radila na platnu, a k tome, ono što sam radila, davno je bilo, pa sam odlučila tijekom vikenda zagrijasrpsitte, kistove i platno, jer se spremam raditi nešto na puno većem platnu, pa je bilo lakše i manje štetno uzeti manje platno i na njemu se zagrijavati...
dakle, suncokreti (ne baš uspješni) na malom platnu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala, ali budući da moj muž ima dvije lijeve morat ću se snaći
![]() |
|
![]() |
|
kiko-ko... slova su ispisama rukom... sve pisem kistom i akrilnom bojom
elza... pločice mi rež muž, izrezane su od medijapana i veličine su 35 x 20 cm |
|
|
|
![]() |
|
Možda sam dosadna sa zapitkivanjima, ali moju kćerku su oduševile tvoje pločice i budući ide kumi na babine poželjela je da joj napravim jednu.
Budući da nemam iskustva, molim te pomozi:
režeš li sama lesonit i čime
koje su dimenzije
Hvala!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |