Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 120> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dugo me nije bilo, ali za dobrodošlicu valjda nikad nije prekasno?!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bravo, znači za snahu su dobili pravog cvjetoljupca, znaju li koliko su sretni
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala mistv-da, ugodno po povratku!
Sad, dal su sretni??? Malo malo negde smeta tegla. bAŠ je jučer popodne suprug sa stubišta prevrnul tri tegle, sva sreća da nas (mene i Lovre) nije bilo doma.O vak je on sve počistil, a sirote biljčice su na " intenzivnoj njegi" |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
>Zlatko< ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Listopad 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 0 |
Se nadevam deka ke se vratat vo zivot
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene u tvom cvjetnom raju,imaš jako puno lijepog cvijeća i vani i unutra,a imaš i puno starina,pegla,vaga,škrinja,a imaš i malog anđela,pa kad to sve stigneš urediti,svaka ti čast
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala zlatko, kiki-ko i mali kaktus!
barem dvije biljčice se budu oporavile, dok treća, baš i ne! Sva se zgnječila, ali, nedam ju, držim je na aparatima! Kaj se tiče starina, to je mužev hobi. prvenstveno je bila militarija, ali sad sve više stari kućanski predmeti. ja samo brišem prašinu s njih,( i to v zadnje vrijeme rjeđe) i pronalazim im mjesto po sobama. |
|
|
|
![]() |
|
Kacige, šljemovi ili kaj već !!!!
slika iz 2009. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
he,he,he zamišljam cvijeće u ovim kacigama.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Viš na, možda nekaj iskemijam.
ima nekih jače oštečenih, pa možda.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
imaš lijepi veliki limun, sigurno imaš i dobro mjesto za njega zimi
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasno cvijeće,krasne starine,a snajka vrijedna ,svaka pohvala
![]() |
|
![]() |
|
Ekipo, idem ja sad malo u vaše vrtove, dvorišta, kuće!
Idem malo pasti okeca! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lovro, pregledala sve od početka i želim ti i ja izraziti dobrodošlicu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VELIKI POZDRAV Smail, 1234 Drenova. Sarajka, Ivna!
Da, ja sam iz Varaždina. Nisam znala da se kod nas kava pije samo na Špancirfestu! ![]() Ništ prije? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lovro, odi na okupljanja pod temu:špancir kava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Nekad su žene to zvale Adamova jabučica. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |