Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 21:39
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

baš je divno, ova crvena lozica je nevjerojatna. Lijepo ste uredili taj prostor za parkiranje, nadam se samo da će se sve lijepo primiti. Mala je preslatka. A, taj izraz, terešpanje, jednostavno obožavam.
ma znaš te boje su zaista krasne a dolaze posebno u izražaj kad je iza more al ja neznam baš slikati ,parking nas košta ko vrag a smije se samo parkirati čak se nesmije postavit niti štand,obzidali smo ga kamenom negdje je zid visok 3m pa sam malo u strahu od djece da ne padnu,ma sve se draga primi kaj god sam zapikla al nadam se da moja ZS će me preskočiti ove zime pa da nebu pola tog počupala,danas sam čistila dio obale ispod parkinga pa zasađivala zažiljene lavande...a kaj se tiče Lavande ona ti meni veli ma daj se mam ne ljuti pa znaš da sam ja medena ,i sad ti reci nešto vragecu ,kao što sam rekla imaju dalmoši krasnih riječi recimo naški lavor oni kažu lavandin ...ma ko nebi zavolio taku rič Big%20smile  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 21:40
antonija ,vilmač,mali kaktus nadam se da ćete bar jednom probat i uživo medenjake Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 21:43
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Tvoje cvijeće je fenomenalno, tvoj vrt je rajski vrt, ali oprosti draga moja, mene je oborio s nogu, tvoj parking!!!!  Ako tražiš nekoga u ljetnom periodu za čuvanje parkinga, ja se dobrovoljno javljam, za taj tvoj pogled s njega, cijelo lijeto ti zalijevam, kopam, pljevim, perem aute tebi i tvojim gostima, samo mi rezerviraj onaj dio između tri bora, i čuvam ti cvijeće od vandala, možeš skinuti tablu Wink!!!!!

Prolistala zadnje stranice, ti sirotice radiš non stop a ne samo u sezoni, da li trebaš radnike i poslije sezone, vidim da trebaš nekoga ko je lud za kamenjem i crvenom zemljicom, e pa ja sam ta!!!!! Upravo odrezala nokte do kraja i spremna sam!!!!  Ne mogu ti poravnat stupić ali mogu ti pokazivat rukom: znaš onaj vic- još  još   još   jošš-stop!!!  Sada vidi kaj si napravila!!!Wacko  A poslije meni plavo oko!!!!
ti si stvarno za krepat od smijeha LOL ...pa draga paziiii se ja obično kaj se nudi odma prihvatim jer drugi put se ne nudi LOL..ma dogovorit ćemo se draga pa ljudi smo Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 21:47
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

treba to vidjeti uzivo
kad ti to kažeš onda mogu samo reć smile77..nadam se da će te opet malo drugo ljeto put dovesti do mene ...situacija je malo mirnija LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 22:01
Originalno poslano od člana Inox Inox napisao:

Nakon što su me iz ozbiljnog koncepta uspjele izbaciti Tvoje fotke šumovitog parkinga, crvenog lišća lozice, plavog mora i neba (kod nas cmrlji kiša, prohladno je i tmurno) pa naišla hrpa medenjaka, pa me zainteresiral arsenal sprava za pripremu klope (volim kuhati i često to radim) i tek što sam se skoncentriral da Ti natipkam nešto ozbiljnije, naišli su duhoviti postovi simpatične freeland44 i nasmijali me, ali moram priznat, potpuno razmem njezinu ponudu za svestranog parkingmajstora.

…i sad nakon svega toga seti se Inoixe što si htel napisati Dudi i Lave. (nadam se da joj temperatura popustila i da nije ništa ozbiljnije)

…ah, da!

Cimi i ja smo uspjeli jednu malu ekipu patuljaka nagovoriti da umjesto prodavanja zjaka tu na kontinentu, odu k vama na Murter. Kad su čuli da se radi o morskoj "gaži", nagovaranje više nije bilo potrebno. Na njihovo pitanje: "Kad se kreće?" odgovorih – uskoro…

ah šta da ti kažem prvo i glavno Lave je jutros dala patronažnoj par kapljica krvi i briseve naravno uz obilato urlanje,nema temp.ali po krvi ima veliki bakt.infekt naravno dobila je antibiotik...kažu da mala djeca mala briga velika djeca velika briga neznam baš ja sam startala več sa velikom brigom (a to možda udara nas malo starije mameLOL)..
nemoram ti  niti reč da je moja Lave sad svako veče zuji kod vas na druženje sa patuljcima..bit će strašno vesela neću joj ništa reć samo ću je poslikat da vidite reakciju kad došeću hehe 
ma i mene je nasmijala freeland44..smišna je do bola nisam joj uspijela odpisat a ona je već sve skontala  dobro je ja skužim nakon 3mj da sam poslala krivoj osobi porukicu ili krivo komentiram vrt(ma ja mislim da je to postporođajna konfuzija..sam kaj mene drži već 4gLOL)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 22:05
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijepe slike Duda Clap. Love je stvarno velika, a i čoketa (tako je kod nas zovu). Posebne pohvale za uređenje parkinga Clap 
hvala Lantana na pohvali pa moram priznat da me je parking malo namučio ali sad je već vrlo civiliziran,jedva čekam da narastu masline i rogač .... čoketa kažeš ...sad sam opet neš novoga  naučila,ova vrsta sveki kaže da je ima od kad je ona bila mlada (a sad je 87g) i da nikad nije smrzla i propala,bila sam uzela iz jenog vrta i tako su mi već velike da je to čudo
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 22:15
Ne znam što je ljepše plavetnilo mora ili jesen u tvom vrtu, a naravno najljepši cvjetak je narastao jako.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 22:30
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ne znam što je ljepše plavetnilo mora ili jesen u tvom vrtu, a naravno najljepši cvjetak je narastao jako.
e moj cvijetak Triša imaš pravo nešto je ubrzano narastao baš je prava dugolendra..hehe kažu da i po mjestu rođenja nešto dobiješ s obzirom da se rodila u Splitu valjda bu imala duge noge LOL,nadam se ne kao Blanka (svaka joj čast ali..) mislim draga i krasna cura ali kad je bila stala pored mene njene noge su mi bile pod mojim vratom a ja sam visoka 172cm ..zekam se naravno nek ona raste ko gljiva sam da je zdrava
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 10:24
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Tvoje cvijeće je fenomenalno, tvoj vrt je rajski vrt, ali oprosti draga moja, mene je oborio s nogu, tvoj parking!!!!  Ako tražiš nekoga u ljetnom periodu za čuvanje parkinga, ja se dobrovoljno javljam, za taj tvoj pogled s njega, cijelo lijeto ti zalijevam, kopam, pljevim, perem aute tebi i tvojim gostima, samo mi rezerviraj onaj dio između tri bora, i čuvam ti cvijeće od vandala, možeš skinuti tablu Wink!!!!!

Prolistala zadnje stranice, ti sirotice radiš non stop a ne samo u sezoni, da li trebaš radnike i poslije sezone, vidim da trebaš nekoga ko je lud za kamenjem i crvenom zemljicom, e pa ja sam ta!!!!! Upravo odrezala nokte do kraja i spremna sam!!!!  Ne mogu ti poravnat stupić ali mogu ti pokazivat rukom: znaš onaj vic- još  još   još   jošš-stop!!!  Sada vidi kaj si napravila!!!Wacko  A poslije meni plavo oko!!!!
ti si stvarno za krepat od smijeha LOL ...pa draga paziiii se ja obično kaj se nudi odma prihvatim jer drugi put se ne nudi LOL..ma dogovorit ćemo se draga pa ljudi smo Wink

Pa ljudi, ja sam mrtva ozbiljna, a nasmijala pola tvojih gostiju, što mi nije bila namjera, ali mi je drago!!!! Sada vidiš, jesam luda kaj se nudim i to dvaput, a moji pitaju kam mama ide, a muž veli tamo gdje se most diže jednom godišnje!!!   hehehehe         i svi u glas viću, kak dugo ostaješ na parkingu!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:05
moram te odmah razuvjeriti draga, s obzirom na to kaj te još sve čeka, ovo ti je zaista mala briga, hehehe...
a dok ne stignu Inoxovi, uživajte oboje u ovima (slikala sam jedno dvorište blizu Bjelovara):
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:23
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma vidiš Duda da uvijek ima po vrtu lijepih motiva za slikanje. Ova slika mi je super [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]http://i510.photobucket.com/albums/s348/Duda-Lave/181010020.jpg" />divlj

O, joj, kakav pogled!!!!!!!!!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 14:57
freeland..nedaj se smest sam dojdi jer kod kod nas na parkingu jedan kantun je in tam svi stanu i poslikavaju se LOL. moš naplaćivat..
e moja saro kad dalmoši vide patuljke u vrtu gotova sam ionako glasim za čudakinju (fizički radim..zamislite Wacko a iz metropole sam) kakvih komentara sam čula nemožete vjrovat al jedan mi je najbolji ..to priča domaća dama kojih 20g naočale pukla na nos one koje zgledaju na muhu pol lica joj nevidiš..veli ona meni  e šinjorina da ja imam taku kuću ja nebih ništa radila...e i šta da joj čovjek na tako glupu konstataciju odgovori...u iščekivanju smo dolaska malih domaćih LOL šta su odlučili da idu na bauštelu na more...
gospina travo kod mene je zaista jedan od najljepših pogleda pogotovo sa najgornjih balkona  
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 18:59
Tvoja je kuća s vrtom a sad i parkingom doista privlačna za lijepi odmor.
Malecka je slatka curička, a raste bome kao iz vode.

Ja ću još pohvaliti i medenjake... šteta ih je pojesti kako su ti lijepo ispali!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:06
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Tvoja je kuća s vrtom a sad i parkingom doista privlačna za lijepi odmor.
Malecka je slatka curička, a raste bome kao iz vode.

Ja ću još pohvaliti i medenjake... šteta ih je pojesti kako su ti lijepo ispali!

Podpisujem Baku ,sve je rekla što treba !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:14
Duda Lave krasno je kod tebe!  smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:34
baka,anči,sunceeee smile78 hvala vam a medenjaci su zaista fini ,kad dođe na nas red da donesemo kekesiće u vrtić nas dve raspalimo i napravimo medenjake ..apsolutno bolje nego kupovno
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 11:02
Nemam šta dodati, već je sve rečeno i pohvaljeno.
Baš mi je drago da si posadila rogač, to je tako lijepo stablo - kod nas ga zovu karuba.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 12:34
smile219!!!

!smile58Tebi a Lavi smile75!!!!  Sto posto je medenija od medenjaka, ma kako medeni oni bili!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 14:02
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Nemam šta dodati, već je sve rečeno i pohvaljeno.
Baš mi je drago da si posadila rogač, to je tako lijepo stablo - kod nas ga zovu karuba.
znaš ovdije ga uopće nema najvjerojatnije jer ga niko nije zasadio,ove sam dobila iz sijemenki ,već sam bila dobila pravo malo stabalce i posadila naivno kod sveki uz ogradu gdje ne bi smetalo nego bi baš sakrila ružni zid..dobio je čak i dve mahune naravno da nije uspio preživjet,jakooo joj je smetao pa ga je bacila,tako joj je smetala i krasna nešpola pa divni avokado....žao mi je jer dolje u makarskoj je toplije od ovdije,neka ovi su moji na mojoj zemlji rastu lakše jer zemlje u stvari ima vrlo malo ali nadam se da će jednog dana isto dati mahunice Big%20smile,imam i krasan badem bez tvrde kore al je muka mi sad gdje ga posadit a voljela bih posadit i kaki sam neznam isto gdje...eto šta mene muči nedostatak zemlje LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 14:08

smile219!!!

!smile58Tebi a Lavi smile75!!!!  Sto posto je medenija od medenjaka, ma kako medeni oni bili!!!!
znaš najgore je šta je ona svijesna da je medena i to vrlo mudro koristi ,mene mijesi ali tatek joj je poligon za treniranje LOL...jednom sam spomenula kaj mi je rekla-pa mam nemreš se ljutit na mene kad sam medena-jučer nam je rekla da ona odlazi iz ove kuće jer joj je dosta tate koji je nerazumije i nesluša a ja je neslušamstalno nešto radim...ona kad nešto oće reć moram sve pustit i netremice gledat ju u oči LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.