Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mojih ruku djela.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mojih ruku djela.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
Korisnik
Poruka
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 20:09
ozdravi ti nama što prije i razveseli nas svojim radovima!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 21:30
Woooooow, tete u vrtiću su sigurno ostale posramljene kraj ovih krasnih radova! Pitam se tko će im odsada bit omiljena mama, hahaha! Bravo! smile170
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 09:57
Originalno poslano od člana prila prila napisao:

prekrasni ukrasi,pogotovo oni sa anđelima,a torta je odlična!što se tiče torte,zar ni ledo torte ne dolaze u obzir?dok su moji klinci išli u vrtić mogle su se donijeti kupovne

Draga moja, nikakve gotove torte ne dolaze u obzir. To su uveli ima dvije godine. Ali rođendan nije rođendan bez torte i svjećica.

Tek sam se sada uključila i vidjela mnoštvo vaših lijepih komentara. Drago mi je da vam se sviđaju Tongue.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 21:48
bravo morema...vidim da je akcija "zvončići" bila jako uspješna a i ideja sa tortom za vrtić je odlićna Clap
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 09:25
MOrema zvončići su predivni smile227
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 20:52
Drage moje, evo mene među svoje nakon jako duuugo vremena. Vidim ta ima i novih članova te vas ovim putem pozdravljam. Nije da baš nisam ništa radila cijelu godinu, ali nisam ni bila baš pretjerano vrijedna. Evo mojih slika pa prosudite sami. Jedino što imam problema sa stavljanjem slika.

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 21:10
malo se mučim sa stavljanjem slika. Tek sam vidim da su gore dvije iste. To su boce koje sam za Božić poklonila susjedama.
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 21:18
a ovo je tabakera koju sam uredila kolegici s posla

a ovo je torta za vrtić, za sinov peti rođendan
0d473d3a-Lucija vrtić 117.jpg
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 12:40
drago mi je sto si opet u drustvu teta salveta.....krasni radovi moremasmile106
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 14:56
Budući da sam sinoć imala problema sa stavljanjem slika sada nastavljam. Ovo je torta od kartona za sinov peti rođendan u vrtiću

A ovo su kutije od cedevite

staklene koje služe za začine

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:06

A opet malo posuda od cedevite

malo je zgužvana salveta

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:13
radovi su fantastični,svaka čast!
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:26
a ovo je bio jedan sklepani stolić na kojem je mm roštiljao. Gledala sam ga danima pa sam ga odlučila uzeti pod svoje i sad je nastalo ovo

ovih bijelih fleka nema na stolu

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:29
i za kraj malo sunca i lavande za ove tmurne dane

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:32

nemam pojma zašto su se neke slike duplirale. Internet mi je danas nešto strašno spor i šteka
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:52
bas si bila vrijedna,fini radoviClap
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 16:17
-dobro došla natrag,radovi su odlični,a zapeo mi oko za stolić i njegovo raspucavanje,predobro je,meni nešto ne ide najbolje a voljela bi...
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 19:28
ma super je sve a stolić je glavni!!!smile64
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 07:49
Originalno poslano od člana KIKA '56 KIKA '56 napisao:

-dobro došla natrag,radovi su odlični,a zapeo mi oko za stolić i njegovo raspucavanje,predobro je,meni nešto ne ide najbolje a voljela bi...

neznam zašto ti ne ide raspucavanje, ali probaj s prstima razmazivati Wink
Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 15:14
htjela sam pitat, pošto sam nova, kako dobiti ispucali efekt salvete? jel se tu isto podloga mora obojat svijetlo, pa salveta pa onda krekl lak?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.