Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ja sama sebe podsjećam na bundavu, meni je bučijada događaj od velikog značaja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Aloja ti cvate kao da je kod Lantane,ma predivna je
![]() Lijepa pjesma i mene je dirnula
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno cvijeće i stihove si nam darovala
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puranovo krijesto puno krijestica i dobro se raširio
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam
![]() e a sad bi trebalo i nesto, napraviti, mucio me visoki tlak ovih dana, ali ne bi mogla dozvoliti da se cvijece vani smrzne.. tako da slijedeci tjedan spremam kane.. dakle izvadim ih skupa s malo zemlje, odrezem gornji zeleni dio za 2/3 poslazem ih u drvene kistrice na novinski papir i - u podrum do proljeca |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nisam dugo bila na tvojim stranicama. Prekrasne slikice, lijepe biljkice. Cvatu ko da nije jesen
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo virnula!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravi jesenji ugodjaj
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još imaš puno šarenila... ali ti u buči si mi ipak najsimpa....
![]() |
|
![]() |
|
Jelle ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 25 |
Mari, prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
onda si prolazila i pokraj njega jer je to u istoj ulici ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
virnula i donijela nam lijepo vrijeme ![]() cure, hvala na dobrim vibracijama, a sada s nestrpljenjem čekajte nove slike ![]() trenutačno su mi svi folderi prazni, ali moram naći načina, sad ću malo oštrije s onim frajerom ispod kruške, jer mi nije prebacio slike ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mari, lijepo je kod tebe, jesi dobro, jugo danima traje, a tvoj tlak...
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |