Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 55> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma predivno, samo gdje si nabavila prekrasne salvete.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
papir je stvarno prekrasan a ti si ga prekrasno iskoritila,cestitke majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Evo me opet,da ne mislite da sam se ulijenila(ma samo malčice),etui i jedna kutija,svidio mi se ovaj rižin papir pa nisam mogla odoliti a da ga ne kupim i brže-bolje napravim jednu kutiju!
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam djevojčice,ja sve što znam naučila sam ovdje pa onda po principu-šalji dalje-drago mi je ako nekome može pomoći ono što znam,vrlo rado pokažem i objasnim!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Slavice majtorice radovi su ti preodlični, joj da si mi blize pa da mi pokazes neke svoje cake, velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Slavice ,hvala ti za ovu caku -drugi sloj salvete...probat cu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tatjana ja ti vrlo često koristim kao podlogu drugi sloj salvete s kojom radim,jeftinije je nego rižin papir a ako se otisak motiva još dobro vidi onda je vrlo efektno,na slikama ovdje se to ne može vidjeti jer su tanjuri na podlozi(obično stoljnjak) a oni su u biti mliječno prozirni jer je samo jedan sloj salvete bez boje.Pokušaj,vidjet ćeš da je vrlo zgodno!
Hvala vam curice moje!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice pa super su ti radovi. Zadnji tanjur, interesira me dali si stavila dolje rižin papir.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-bravo Slavice,sve mi se sviđa-i ja sam koristila istih(tvojih) motiva,a meni drago da si tu...pozzz...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasna jesen i lijep ulazak u zimu. Samo si redosljed zbrčkala. Trebala si iza jeseni staviti "tetu" kako zamišljena razmišlja o zimi. A sad nastavi u tom smjeru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tebe nema draga Slavice ali kad se pojavis onda je to parada krasnih radova.Moji favoriti su kutija i tanjuri,prelijepi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a baš sam maloprije dok sam ovo pisala mislila na tebe,ovo je stvarno telepatija!hvala Rosice,nadam se da ćemo se uskoro vidjeti!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su odlični,al ovaj predzanji tanjur mi je naj naj
![]() |
|
![]() |
|
nije baš da sam se pretrgla radeć al bolje išta nego ništa!Evo malo jesenskih motiva, po ovom posljednjem tanjuriću već se vidi i nadolazeća zima!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Odlicna kombinacija motiva, predivni radovi, bravo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |