Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro jutro svima,kod mene divan dan vani je prohladno ali na suncu je već toplo,interesantno jučer kupači na slanici se neometano kupaju...za mene je ipak hladno.. hvala vam na dolasku u moj vrtek drago mi je da i vama se sviđa,freeland ma radovi su bljak moram isfugirat zidiće koji su ostali nedovršeni kad sam ostala trudna
![]() a da razijasnim ovo sa mandevilom i dipladenijom.Moja prijateljica proizvođač cvijeteka mi je prodala mandevilu a tamo je bila i druga biljčica navodno dipladenija koja je bila jeftinija.ona mi je objasnila da skoro nema razlike ali da je mandevila puno manje osijetljivija od dipl.
svoju man.držim na paklenom suncu s vrlo malo vode šiba ju vjetar dakle nije idealno mijesto i divno napreduje i cvijeta,dok dipladeniju sam imala dva puta i prošlo je katastrofalno.dakle netko smatra da je to jedna te ista biljka ja neznam ja samo kažem ono što sam čula i iz vlastitog iskustva,ja sam čak i nju pokušala uvijeriti da je to jedna te ista biljka ali ona mi je bila pokazala stvarno odvojeni računi i po imenu i po cijeni..interesantno ali kad vidimo da je pandorea i podranea vrlo slične a opet različite možda je tako i sa ovime.
ja sam mandevilu slučajno zapelcala dok sam micala jer je spremala se nevera i strgala sam grančicu i skoro pala u nesvijest ali sam vidla da ona ima tanki korijenčić gdje je bila grančica dotakla zemlju dakle one se mogu sijat ali i definitivno i sa povaljenicama,ona u sebi ima ono mljeko pa triba pripazit,na kraju čuperak koji je bia u zemlji je napredovao a ostalo se sve bilo posušilo,ona sporo raste ali evo trebalo joj je tri mjeseca da se dobro zakorijeni,malo naraste i da cvijet...nadam se da nisam bila dosadna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
krasne slikice, naročito ona sa lozicom i pogledom na more. Zar nije ono dipladenija aveliš da je mandevila, i kako si ju uspjela pelcati, otkri nam tajnu.....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš prekrasn vrt i cvijeće u njemu
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa bilo bi jako lijepo vidjeti sličice dok su radovi u tijeku, tako da možemo raditi s tobom, za promjenu bilo bi lijepo kopkati u zemljici koja nije raskvašena kao moja!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja stvarno nemam rijećiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga duda kako je kod tebe sve prekrasno, lozica je mi je najljepša u ovo doba godine, i kada još slike cvijeća začiniš sa malo mora ,oduševljena sam.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A šta da kažem na svu lipotu koju si pokazala,sve se svodi na jednu riječ:predivno!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma vidiš Duda da uvijek ima po vrtu lijepih motiva za slikanje. Ova slika mi je super
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je biti kod tebe, idilično ....
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo i mene u gostima kod tebe
![]() ![]() Biljke su ti divne i zdrave..Ništa neću odvajati sve je divno! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dudo divne slike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
drage moje ja sam evo završila sa slika ma iz svog vrta neznam šta bih vam mogla više pokazat a da se ne ponavljam,moj vrt je mali i nema velikih promijena evo sad idu radovi prekapanja,dodavanja friške zemlje,presađivanja,sklanjanja i zamatanja polako osijetljivih biljčica,dorađivanja zidića,rundela i takvih radova..kod mene to sve polako ide jer sve nažalost moram sama no i to veseli...slikica bu još bilo ali ne mog vrta nego moje okolice pa kog zanima slobodno svrati na šetnju
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW Duda, da nema slike sa crvenom lozicom mislila bi da su ljetne slike, baš ti je sad lijepo, gosti otišli a ti možeš još dugo i konačno uživatu u vrtu i predivnom cvijeću
![]() Zalazak je famozan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
joooooooooooj koja okućnica! prekrasno cvijeće i sve fino uredno!
![]() ![]() a ova me slika očarala!: b r a v o !
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |