Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 152>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 20:23
Draga Sara eto i mene u tvom Senjskom vrtu, koju si ti čaroliju napravila od tog vrta, pregledavajući toooliko puno cvijeća ne mogu a da se ne sjetim početaka tvoga vrta koji je izgledao tako tužno, a sada izgleda predivno.smile78
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 18:02

Uploaded with ImageShack.us  je kod tebe draga sara,a kod mene kiša pada prava jesenskasmile92
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 17:54
Koliko krasnih novih slikica - evo zašto mi volimo tvoje odlaske u Senj!! Jer nam se vratiš s predivnim slikicama i pričama o cvijeću...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 16:11
opa pa ovo je već botanički vrt Thumbs%20Up...malo po malo..nebuš imala kam hodati LOL  ..zekam se fino da ste ipak imali sunčeka za rad u vrtu,ipak znaš lako je imat vrt kad si u njem svaki dan ali da opstane živ bez tebe tjednima e to je već polako umjetnost
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 14:31
da Vilmač, imaš pravo, to je Sedum sieboldiSmile.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 14:07
Pregledala sam milimetar po milimetar tvog vrta i uživala u njemusmile93Teško mogu reći šta mi je lipše ili ono šta cvita ili ukrasne trave ili grmovismile57
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:47
Smileprekrasno! ma nemam riječ!
 a ova se biljka zove sedum to je i mene zanimalo!
slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:34
to je to od senjskog vrta za ovu godinu.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:32
Sedum:

slika

Astericus:

slika

asteri:

slika

gazanije:

slika

slika

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:32
mirisna grahorica još uvijek cvate:

slika

čubar također:

slika

Erica:

slika

ružmarin:

slika

pacifička krizantema:

slika

oxalis:

slika

prkosi:

slika

pasiflora:

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:31
ovaj dio ima još puno praznina:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:29
ovu sam biljku dobila prošle godine od shashe, na jednoj od zagrebačkih kava, a ne znam kako se zove:

Satureja montana,čubar:

Asphodeline, zlatoglavica je živnula:

Sternbergia lutea, žuta  lužarka ocvala:

divlja ruža prepuna je šipka:

bijeli zeček se spetljao sa lavandom:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:25
skupila sam i malu kolekciju trava koje su u fazi privikavanja na klimu, a glavni donatori su bile shasha i Silvek.
Pennisetum by Silvek:

slika

Pennisetum alopecuroides "Hameln":

slika

Pennisetum setaceum Rubrum Compact:

slika

Carex elata Bowles Golden:

slika

ova žutozelena trava je od Silvek i upravo počinje sa cvatnjom:

slika

Liriope muscari:

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:24
ovo stabalce imam već nekoliko godina u vrtu, sada je puno ružičastih bobica, ne znam kako se zove:

slika

slika

prije dva tjedna posadila sam brnistru čije grane su bile onda zelene:

slika

a sada su posmeđile i nekako usahnule, bojim se da se nije primila, ali se i nadam da je to samo takva faza prilagodbe:

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:24
plavozelena euphorbia:

slika

panj od stare mendule sa čuvarima, mladom tritomom i zlatoglavicom straga /hoya, ono zeleno između kamenčića su tvoje alstromerije, koje su ljeti bile nestale/:

slika

slika

šarenolisna kadulja:

slika

heuchera:

slika

aptenia je napravila pravi pokrivač:

slika

ova ljepotica kojoj ne znam ime puna je pupoljaka:

slika

cotula hispida:

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:23
nadam se da agava neće smrznuti ove zime:

slika

opuncija je prerasla i kamenje:

slika

santolinu sam podrezala na desetak centimetara:

slika

vinci paše osvježenje, potkratila sam dugačke izboje:

slika

čuvari na stalnoj straži:

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:22
pirakanta:

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 13:22
malo duži prošli vikend proveli smo radno u našem senjskom vrtu.
Puhala je jaka bura, ali je bilo predivno vedro i sunčano. Dočekalo nas je krasno osunčano dvorište:

slika

slika

uspjeli smo opljeviti sve cvjetne dijelove:

slika

slika

slika
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 14:51
Šteta što češće ne mogu doći među tvoje šarenilo, ali evo ponekad ipak svratim i divim se.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 12:23

Draga Rs, od svih cura sječam se jedino tebe da si iz Zagreba, da li je još tko iz ZG, imam neku obavezu tamo, u petak, 8.10. koja je gotova dok veliš keks, pa ako je tko uz taj keks zainteresiran za jednu kavicu sa provincijalkom!!!

A možda netko ima i neke skrivene želje iz mog vrta???
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,348 sekundi.