lilie- nudi, traži |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | ||
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lovro,može meni pasiflora?
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OK, i Vama! i mislim da više nema!
Javite se na pp |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Molim ako netko ima za pokloniti sadnice ili reznice anđeoskih truba- bijele, roza, žute.
|
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa ti si veliko
. |
||
|
||
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stavit ću ovdje da ne otvaram novu temu.
Molim tko ima viška sjemena, reznica, korjena, lukovica-raznih biljaka. (koje podnose sušu). Svima |
||
|
||
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina, i ja bih neku reznicu tih predivnih truba, Može li |
||
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dragi moji cvjetoljupci MOLIM tko ima viška sjemena, reznica ili sadnica raznih biljaka.
Npr:- raznobojni jastučci (aubretia, phlox, alysum) - stolisnik raznobojni - lavanda, smilje,veronika, monarda, jetrenka - penstemon, budleja, plavuljak, i drugo. Puno vam hvala! |
||
|
||
mikica2
Novo sjeme Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga lilie bit će kod mene puno sadnica za kamenjar i sve su preživile prošlogodišnju sušu, jedino što neznam baš sve kako se šta zove ali mislim ta ćeš ti znati kad vidiš. javim ti još kad ga dostavim u Belišće da odeš po njega
|
||
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |