Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 133> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantane su mi posebno lijepe,a šipak mljac
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šipci mi izgledaju tako slasno, mljac mljac, imaš prekrasne lantane, prekrasna je ona paprat što raste iz zida, sve ti je za pet!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Šipak, lantane, paprat iz zida i ovo što cvate kod drugog zida je fenomenalno, ma sve je super!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Duda, prošetala i ja kroz tvoj vrt nakon naše sezone. Predivno ti je cvijeće a lantane su me posebno oduševile! Mogu te zamoliti za žute, roza, narančaste, nemam jednobojne.
Curica ti je prava ljepotica! Pusa za obje!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Šipci vidi se da su sočni i slatki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lijepih detalja, uvijek gledam tvoje rukotvorine jer si ih tako lijepo ukomponirala u svoj vrt.
Da li ti ovo paprat raste iz zida ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Prvo mram pohvaliti lantane,savrsene su,a zbog nara posla mi voda na usta,paprat i kamen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
šipci mljc mljac!!!!
lantane predivne!!!
no za mene je ovo slika dana: svaka čast!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ehej cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lantane su i moj favorit !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Na kraju moje uzvratne posjete i duge šetnje kroz Tvoje 94 stranice kako nešto reči i ne ponoviti što je već ranije rečeno, nešto što nije stereotip. Kod Tebe je to nemoguća misija pa ako i napišem nešto što je već napisano prije mene, nije u pitanju namjera kopiranja već nemogućnost iz nalaženja novih pohvala.
Iako je šetnja trajala, niti jednog trenutka nije bila dosadna. Nakon zadnje pročitane stranice nemoguće je ne osjetiti veliku koncentraciju ljubavi koja veličinom nadmašuje Tvoju kuću i njezin okoliš sve do mora. Svaka odnjegovana biljka, biljčica, postavljen kamen, kamenčić, pronađen i postavljen interesantni komad drveta, bujni bršljan uz stepenice, sjenovito mjesto koje mami na samotno sjedenje u suton i osluškivanje šapata mora, iskazuju ljubav koja tu obitava. Ljubav tandema Duda-Lave, intenziteta jesenske boje lozice, lagano lebdi iznad svega pojačavajući miris bilja i mora. ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
o pa hvala ti što si odvojio toliko vremena za moj vrtek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo i ja da se javim da sam prošetala malo po zadnjih nekoliko stranica i baš mi se sve dopalo. Cvijeće ti je krasno, Lave je prava cura a i kornjača vam je baš fora. Pozdrav veeeliki
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Došla sam malo opet vidjeti lantana, a kad ono pregršt divnih slikica |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |