LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 111> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan kamenjar, dobar ulov
![]() Pa zar nisi oba batata od mene dobila? ![]() E sad čekamo misteriozni cvjetek ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lip ti je kamenjar,dosta prirodno izgleda ,a mačuhice su predivnih boja
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Yes...Yes Šmrčko, ali pošto ste bile skupa htjela sam da obadvije vidite kako se brinem za njega, pazim ga i mazim
![]() Kamenjar je donekle došao na moje. Da bi u potpunosti bio po mojoj želji trebalo bi ga srušiti i ponovo raditi, a to nažalost nie za mene.No za sada sam zadovoljna a do proljeća, tko zna što će još meni sinuti u glavi ![]() ![]() Samo vi meni dodjite u posjetu, još uvijek su na terasi stolice i stol da odmorite malo ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ulov ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čekam da vidim gdje ćeš smjestiti one maćuhice?!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kamenjar bilo staro ili novo izdanje prekrasno izgleda ali eto mi cvjećari nemamo nikad mira pa stalno nešto mjenjamo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Cvijeće lijepo a kamenjar čaroban!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sjetila sam se da sam ti obje vrste donosila, a opet moža Alco vlada
![]() Ostala sam ti dužna obećane vince ![]() Pelcaš mi ružu? ![]() Idem u Hojin vrt, pa spati ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Zapelcala sam ti još u petak dvije vrste, ne jednu.....kako će uspjeti to ćemo vidjeti, Drži fige [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
P.S I Ortenzije su na pelcanju ![]() |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
maćuhice 2,40, ja ih platila 4,00 i još sretna mislila da sam dobro prošla!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto ti ga na! Znaš ti gdje ćeš utržiti lijepo i jeftino!
Maćuhice su prekrasne i nigdje tako jeftine!
A kamenjar!! E pa na njemu ti zavidim. Ja sam počela krasti kamenje, skupljati usput, da onaj moj "ciglenjak" pretvorim u kamenjar... ali neće biti ni blizu tvojem!
|
|
![]() |
|
Nisam dugo bila u svom vrtu, pa ću ga malo osviježiti
Prvo nešto succulenata prije odlaska u zimovalište ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ova dvojica u sredini trebali su biti Sempervium Rubin. I bili su na početku a sada od Rubin ni R.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastavljam |
|
|
![]() |
|
Zajednička slika kaktusa u zimovalištu i poneki sukulenat
![]() pa malo pojedinačnih Još cvate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glavni i odgovorni krivci za ovu kolekciju su Triša, Šmrčko i Hoya a i neke druge forumašice, no nisam ni poslikala sve...... Ima ih i tu, to je nazovi staklenik na balkonu ![]() Za danas dosta, umorila sam, se sutra cvijetići Sada idem ![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepa, zavidna kolekcija. Sad neka miruju. a dogodine će biti WoW! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau koliko mesnatica i bockavica
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I tacno sam znala ko su krivci za ovoliku kolekciju kaktusa i sukulenata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Lora,ako treba pomoć oko čuvanja , ja sam tu ...
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
I ja moram reči
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |